Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltatok így, hogy toxikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok így, hogy toxikus pasi után minden más pasi unalmasnak tűnt?

Figyelt kérdés

Valahogy próbálom túltenni magam a barátomon, aki nem volt pozitív figura a számomra, mert sokat csalt es párhuzamos kapcsolatot folytatott. De viszont minden ismerkedésem elakad, egyszerűen sírhatnékom van, mikor új pasit ismerek meg, olyan laposak, unalmasak, üres lélek üres fej, nem vlt jobb az ex sem, de legalább ágyban profi volt, hamar állt fel a farka, nem kellett állítgatni daruval es bűvőlni, tele volt energiával, mindig kapható volt mindenre, szerettem vele időt tölteni, mivel egyszerűbb ember vlt , mellette önmagam lehettem.

De viszont hazudott es csalt igaz mindig tagadta, ahogy “illik” és a hibáit sose látta be

De nem tudok ismerkedni senkivel mert mindenki gyász, unalom es mintsább lefekudjek veluk inkabb bármi más

Már fiatal sem vagyok, 48 éves

Emiatt is nehéz

Ez csak atmeneti idöszak, hogy így érzem vagy szerelmes vagyok ?

2023. dec. 27. 00:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

Ugyanígy vagyok, félelmetesen hasonlít a történetünk, amíg olvastam teljesen úgy gondoltam, hogy Te az én "exem" másik párhuzamos kapcsolata lehetsz 😄

Na de kétlem, hogy ennyire kicsi a világ.

Én bevallom magamnak, hogy még szerelmes vagyok, és ezért unalmasak a többiek. De szerintem egy idő után az ember akarva akaratlanul hozzászokik a rossz dolgokhoz, de azok a rossz dolgok azért vonzanak pozitív dolgokat is. Ilyen pl a pasi pozitív "rosszfiú" figurája. Ez az ami ilyenkor hiányzik, és nem a rossz. Én amióta élek vonzódom a tipikus rosszfiúkhoz, csak sajnos az az életben nagyon sok pofonnal jár. Gondolom Te is ilyen vagy kérdező, ha visszaemlékszel régebbi szerelmeidre. Ez sajnos ilyen. Főleg, hogy valahogy az ilyen férfiak az ágyban is magasan jobban teljesítenek. Ez egy átok az ilyen nőknek, akiknek erre van nagyon igényük. Biztos van olyan "rosszfiú" aki csak a jó dolgokban rossz, és aki mellett boldogan lehet élni, de szerintem ők nagyon nagyon ritkák. 😄 Tehát addig maradnak az unalmasabb pasik, akikben nem forr annyira a vér, de cserébe nem is bántanak.

2023. dec. 27. 00:40
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Igen, ezért szakítottam az utána lévőkkel. :/
2023. dec. 27. 00:41
 3/23 A kérdező kommentje:
Mentsegemre legyen mondva, nem nézett ki rosszfiúnak, hanem úgy nézett ki, hogy végre ráakadtam egy rendes pasira ... egyszerű melós volt aki lazára vette az életet
2023. dec. 27. 00:46
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagy teljesen túl az exeden az a baj..

Illetve sajnos az a "tűz" amiről írsz és a vad szex nem mindenkivel tud meglenni. Alapból nehéz szerintem olyan személyt találni akivel igazán meg tud lenni az összhang és egymásra éreztek és gátlástalanul lehet az ágyban egymás örömére tenni. Ez nagyon ritka.

2023. dec. 27. 01:00
 5/23 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem veled volt a hiba. Próbált jó útra terelni, de kompromisszum helyett lezártad, hogy toxic. A problémákat meg kell beszélni.
2023. dec. 27. 01:56
 6/23 anonim ***** válasza:
46%

Nekem már a korábbit meg az elotte levot is nehéz volt megtalálni a sok selejt pasi közt.

Én az ilyeneket mikor szelektalok soha nem annak tidom be hogy az ex miatt lenne minden pasi tré, mivel elotte se találtam senkit aki megfogna.

A pasik javarésze minosithetetlen selejt.

2023. dec. 27. 05:55
 7/23 anonim ***** válasza:

4. “ Alapból nehéz szerintem olyan személyt találni akivel igazán meg tud lenni az összhang és egymásra éreztek és gátlástalanul lehet az ágyban egymás örömére tenni. Ez nagyon ritka.” persze mert a legtöbb nő semmit nem akar hozzátenni a szexhez, hanem mindent a férfitól vár.

Itt többször előadta egy csaj, hogy szerencsétlen pasi probált, finomabban szexelni vele, és mikor egyszer kicsit jobban el merte engedni magát akkor is bocsánatot kért. Milyen szemét hogy nem gondolatolvasó. K nehéz lett volna mondani, hogy mehet nyugodtan úgy mert azt szereti. De nem szemét férfi nem tudja magátol, ki lett dobva.

Szóval a nők csak nem panaszkodjanak a szex miatt!

2023. dec. 27. 07:30
 8/23 anonim ***** válasza:
40%

Zárd le a múltat!

Az a gond, hogy ráadásul kapcsolatfüggő is vagy. Fel se merül, hogy egyedül is jól tudod érezni magad, vagy addig be ismerkedj, amíg nem léptél túl az exen. Pedig neked most ez lenne a legjobb. Amíg nem vagy egyedül is kiegyensúlyozott és elégedett, addig csak a selejtet vonzod be. Azokat, akiket a kétségbeesésed vonz, akik tudják, hogy ki tudnak használni.

2023. dec. 27. 08:23
 9/23 A kérdező kommentje:
Ketsegbeesettt sose voltam
2023. dec. 27. 08:45
 10/23 A kérdező kommentje:
Ellenkezőleg, nem kétségbeesett voltam hanem unott.
2023. dec. 27. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!