Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vetettem neki véget, mégis én érzem rosszul magam?
Csak ismerkedés volt, pár hónap. Viszont elég toxikus fajta. Önbecsülésem romokta tette, folyamat formálni, maga képére akart engem, sértegetett és annyira nem bírtam elhagytam.
Mégis én érzem magam szarul. Folyamat sírok, ha talán többet nézek el, ha többet alkalmazkodok…
A megnem valósuló tervek, tudom, az eszem tudja hogy betegesen rossz volt ez, akire senki se vágyna, de fáj a tudat, ha minden jobban alakult volna
Magamat kezdtem hibáztatni de tudom hogy a fő probléma belőle jött
Ne érezd magad rosszul amiért szakítottál vele. Csalódtál, többet vártál,
cserébe sértegetett, rontotta az önbizalmad.
Veregesd magad vállon, hogy időben kiléptél.:)
Nagyon jól tetted! Természetes hogy ilyenkor elbiuo ytalanodsz, de a lehető legjobban tetted.
Én ugyan ilyen helyzetben voltam, sértegetni, sgb...egy "szerencsém" volt hogy a pasizós "előéletem" megfelelő volt az ő képzeteinek, mert egyébként k*** még az is aki sminkelni, de mivel én nem sminkeltem, szerencsém volt. De bizony ha sminkeltem olyan profin manipulálva lelettem alacsonyítva hogy...ahh... hülye voltam, örültem hogy egy nehéz szakítás miatt hosszú idő után érdekelt valaki és nem voltam előrelátó, hogy ebből mi lehet még. N. Persze mint Te, én is tudtam hogy toxikus ez az egész és tudtam mit csinál, de gyáva voltam. Több mint két évem ment rá, mire erőt vettem magamon (nagyon nehéz annyi idő után ilyen manipulatív ember mellett!), de még akkor is én voltam a hülye.
Ne hagyd magad befolyásolni. Én komolyan felnézek rád hogy időben kiléptél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!