Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vetettem neki véget, mégis én érzem rosszul magam?
Csak ismerkedés volt, pár hónap. Viszont elég toxikus fajta. Önbecsülésem romokta tette, folyamat formálni, maga képére akart engem, sértegetett és annyira nem bírtam elhagytam.
Mégis én érzem magam szarul. Folyamat sírok, ha talán többet nézek el, ha többet alkalmazkodok…
A megnem valósuló tervek, tudom, az eszem tudja hogy betegesen rossz volt ez, akire senki se vágyna, de fáj a tudat, ha minden jobban alakult volna
Magamat kezdtem hibáztatni de tudom hogy a fő probléma belőle jött
Igen, mindenki mondta hogy orul hogy megszabadultam tole (csak a felismerhetoseg miatt nem akarom leirni a sztorit) lattam benne egy esetlen sracot valahogy, aki a szive melyen nem ilyen akar lenni, de megis ilyen, hiaba beszeltunk sokat, akartuk megoldani, alap ertekrendet es jellemet nem tudok megvaltoztatni es kb csak arra lettunk volna jok hogy eltapossuk egymast, ki igy, ki ugy.
Termeszetesen en lettem a labilis, a negativ (vilag legpozitivabb emberekent ismer mindenki), akaratos, mert annyit erolkodtem hogy menjen, de nem ment, nem valtozott hogy tenyleg labilis lettem mellette
Szamomra durva tapasztalas az, hogy ez az ember ram ilyen hatassal tudott lenni es igy leépített
Te miert nem tudtal kilepni belole #utolso?
Nekem az is faj rolam mit gondol, mivel mindenhonnan blokkolnom kellett mert nem birtam mar a sok toxikot, “joban” akart elvalni; ami szerintem onmaga lelkiismerete miatt volt csak fontos, vegul nem talalkoztam vele, mert nem most kell kedveskedni. Kozben meg szrba se nezett…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!