Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meddig kell “hajtani”?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell “hajtani”?

Figyelt kérdés

Néhány szó magamról:

50 éves vagyok. 4 gyerekem van. 3 lány 1 fiú. (A fiú a feleségem első kapcsolatából. 2 éves kora óta én nevelem) Régió vezető vagyok egy Lengyel-Magyar autóipari cégnél. Tavaly volt egy szívinfarktusom, napi 12 órát dolgoztam, h-v-ig, kávé cigi stressz. Közben a feleségem megcsalt.

Ő 43 éves, a fiunkat 17 évesen szülte, 19 éves korától én tartom el őket. Később se dolgozott. Eddig csodálatos házasságunk volt. Mikor megtudtam, hogy megcsalt hónapokig veszekedtünk, de most már csak a válással foglalkozom. Nem nagyon beszélünk.

A kérdés:

Eddig azért hajtottam, hogy mindent megteremtsek a családomnak. Még az infarktus se zökkentett ki. Amikor jobban lettem vissza mentem dolgozni.

Most viszont van egy laza kényelmes nyugis állás lehetőségem.

Viszont fele a fizetésem.

Szóval, ha váltok az nekem jobb. Viszont kevesebb jut gyerektartásra, azaz a válás miatt kevesebb jut a gyerekeimnek, és még a fizetésem is kevesebb lenne. Dupla bukó, de nem tudom kell-e ezzel törődnöm. Vagy engedjem el? Hiszen a gyerekeket a feleségem elviszi. A házat eladjuk, két kisebb lakásba költözünk.

De valahogy akkor is bűntudatom van hogy nem hajtok annyira mint rég.

2023. dec. 9. 19:05
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Azt mondta valami hiányzott. Szerintem csak unatkozott.

Vagy csak úgy döntött kipróbál mást is.

Nem tudom.

2023. dec. 10. 12:36
 22/23 anonim ***** válasza:
91%
Te állást változtatsz, a gyerekek meg tudomásul veszik. Nem a megcsalás meg a különköltözés az oka, más tempóra váltasz. Akkor is így lenne ha együtt maradtatok volna. Legyenek váltva nálatok, már a nő is keres, nem fizetsz gyerektartást. Ő adja amit tud, te adod amit tudsz.
2023. dec. 10. 22:00
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

58f vagyok

Lassíts!

Én is túl vagyok már 1-2 dolgon az életben.

Helyből nem tudom egyből elítélni a feleségedet, azért te egy workolgic vagy akár én voltam.

Később majd alakulhatnak még az anyagi dolgaid is a másik munkában. Havi 8-900 ezerért azért nem kell megszakadni a munkában! ;-)

Válts életmódot, figyelj magadra (és a gyerekeidre), legyél túl a gyászon.

Szerintem a gyerekid jobban fognak majd örülni egy kiegyensúlyozott egészséges és boldog apának!

2023. dec. 19. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!