Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell “hajtani”?
Néhány szó magamról:
50 éves vagyok. 4 gyerekem van. 3 lány 1 fiú. (A fiú a feleségem első kapcsolatából. 2 éves kora óta én nevelem) Régió vezető vagyok egy Lengyel-Magyar autóipari cégnél. Tavaly volt egy szívinfarktusom, napi 12 órát dolgoztam, h-v-ig, kávé cigi stressz. Közben a feleségem megcsalt.
Ő 43 éves, a fiunkat 17 évesen szülte, 19 éves korától én tartom el őket. Később se dolgozott. Eddig csodálatos házasságunk volt. Mikor megtudtam, hogy megcsalt hónapokig veszekedtünk, de most már csak a válással foglalkozom. Nem nagyon beszélünk.
A kérdés:
Eddig azért hajtottam, hogy mindent megteremtsek a családomnak. Még az infarktus se zökkentett ki. Amikor jobban lettem vissza mentem dolgozni.
Most viszont van egy laza kényelmes nyugis állás lehetőségem.
Viszont fele a fizetésem.
Szóval, ha váltok az nekem jobb. Viszont kevesebb jut gyerektartásra, azaz a válás miatt kevesebb jut a gyerekeimnek, és még a fizetésem is kevesebb lenne. Dupla bukó, de nem tudom kell-e ezzel törődnöm. Vagy engedjem el? Hiszen a gyerekeket a feleségem elviszi. A házat eladjuk, két kisebb lakásba költözünk.
De valahogy akkor is bűntudatom van hogy nem hajtok annyira mint rég.
#3: "de a gyerekek miatt bűntudatom van"
Ne legyen.
Nekem a gyerekek jelentettek mindent.
Naponta amikor hazaértem vacsorát készítettem nekik. Mesét olvastam amikor kicsik voltak, aztán később is voltak kedvenc esti programok. Vagy valami közös film nézés vagy csak beszélgetések, volt időszak amikor sokat társasoztunk. Vettem egy szép sakk készletet. Esténként játszottunk. Vagy csak kimentünk a kertbe, tollas, vagy labdáztunk. Ilyesmi. Mindig ami belefért mielőtt aludni mentek.
De most úgy érzem ha nem hajtok őket bántom.
"Hiszen a gyerekeket a feleségem elviszi."
Attól még a gyerekeid maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!