Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő sokáig kéreti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő sokáig kéreti magát, akkor valószínű hogy nem lesz bevállalós az ágyban?

Figyelt kérdés
Más is azt vette észre, hogy azok a nők akik relatíve sokáig húzzák az ismerkedést meg az első szexet, azok utána nem is olyan bevállalósak mint azok akik aránylag kevés ideig? Ilyenre gondolok, hogy volt lány aki 3-4 hónapot is ismerkedni meg randizni akart, és utána mikor eljutottunk odáig, nem nagyon akart semmi extrábbat, pl orál, vagy hogy lovagoljon, meg ilyesmi. Akivel meg 2-3 hét után már egymáséi voltúnk, az általában elég bevállalós is volt. Nyilván ez nem kizárólagos, de ha célirányosan keresgél az ember, akkor szerintem érdemes szűrni.

#bevállalós #randik száma #Bevállalós nő #Meddig érdemes ismerkedni
2023. dec. 5. 16:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
89%

Ha randizol legalább 10000 nővel, akkor tudsz érdemi statisztikát gyártani.

Addig meg se próbáld.

2023. dec. 5. 16:55
 2/34 anonim ***** válasza:
77%

"Ha egy nő sokáig kéreti magát..."

Lósz*r!

Én nem kéretem magam képzeld el. Nem tartok ott, hogy két hét után lefeküdjek valakivel.

Ha azzal traktálna valaki, hogy ideje lenne a szexnek azonnal befejezném az ismerkedést vele. Semmiféle kéretés, megjátszás nincs részemről. Az meg hogy hogyan szeretem az privát.

2023. dec. 5. 17:00
 3/34 anonim ***** válasza:
12%

Na igen, csakhogy nem csak statisztikával lehet konklúziót levonni, hanem zárt logikai láncolattal is. Íme

Aki hamarabb akar szexelni az szeret szexelni->aki szeret szexelni, az kíváncsibb->aki kíváncsibb az könnyebben felfedezi, hogy bevállalós dolgok izgatják->bevállalósabb

2023. dec. 5. 17:08
 4/34 anonim ***** válasza:
43%

inditsd ezzel, hogy bevállalós nőt keresek, ez pont olyan lesz majd mint egy hirdetés, de biztosan olyan nőt fogsz kapni akit csak a szex érdekel és más nem.

A kettő ritkán jár együtt barátom, mert nem ragozom érthetnéd..

mint amikor a barbi nem házias, a házias nem barbi ennyi, vagy van kivétel, de az rita bocs

2023. dec. 5. 17:09
 5/34 anonim ***** válasza:
0%
Első alkalommal kell akkor kiderül egyből.
2023. dec. 5. 17:39
 6/34 anonim ***** válasza:
88%

Ird ki hogy: "szopós Jucit keresek fehér lovon, én vagyok a ló".

Vagy írd azt hogy szexuális kultúra fontos. Ezt mindig az orálosok szokták hangoztatni, mert annyira kulturális szerintük.

2023. dec. 5. 18:06
 7/34 anonim ***** válasza:
93%

A kéreti magát azt jelenti, hogy csak játssza a fejét. Ne keverd azzal, akinek tényleg idő kell.

"Aki hamarabb akar szexelni az szeret szexelni"

Én szeretek szexelni - azzal, akibe szerelmes vagyok. Ha nem vagyok szerelmes, nem szexelek.

2023. dec. 5. 18:16
 8/34 anonim ***** válasza:
78%

Én sem fekszem le azonnal senkivel. Nem azt mondom, hogy kéretem magam, csak nekem ilyen elveim vannak.

Ettől függetlenül szinte mindenben benne vagyok szexuális téren (nyilván a beteges dolgokban nem).

Szóval nincs összefüggés

27N

2023. dec. 5. 18:26
 9/34 anonim ***** válasza:
93%

Orál = egész konkrétan a szopás gondolom...

Lovaglás => Lefekszel és élvezed a műsort.

Tehát bevállalós = élő maszturbátor a te örömödre.

Meg a többiekére, akik ezt a szót használják, fujj, de gyűlölöm. Pedig nem vagyok egy prűd fajta...

2023. dec. 5. 19:37
 10/34 A kérdező kommentje:
9. Értem szóval csak az a helyes, ha mindig csak a férfi van a nő örömére, fordított esetben meg soha. Én kérek elnézést, hogy a saját boldogságomat is keresem a szexben, nem csak a másikét.
2023. dec. 5. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!