Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő sokáig kéreti magát, akkor valószínű hogy nem lesz bevállalós az ágyban?
Figyelt kérdés
Más is azt vette észre, hogy azok a nők akik relatíve sokáig húzzák az ismerkedést meg az első szexet, azok utána nem is olyan bevállalósak mint azok akik aránylag kevés ideig? Ilyenre gondolok, hogy volt lány aki 3-4 hónapot is ismerkedni meg randizni akart, és utána mikor eljutottunk odáig, nem nagyon akart semmi extrábbat, pl orál, vagy hogy lovagoljon, meg ilyesmi. Akivel meg 2-3 hét után már egymáséi voltúnk, az általában elég bevállalós is volt. Nyilván ez nem kizárólagos, de ha célirányosan keresgél az ember, akkor szerintem érdemes szűrni.2023. dec. 5. 16:45
11/34 anonim válasza:
10 Neked ilyenkor rossz ha mozognod kell? Ezt sosem értettem hogy van, az levesz az élményből ha mozogsz?
12/34 anonim válasza:
Miért qrva? Miért nem csak szűz?
13/34 anonim válasza:
Mert utálni kell minden nőt, akit nem tudnak megba... Szóval mindet.
Kedves kérdezőcske, azért a te nyomorult orgazmusod könnyebben összejön, már csak anatómiailag is, de mégis ráhibáztam, mert igazam van, csak kivenni szeretsz a perselyből, beletenni nem.
Neked mindent, és lehetőleg egyből, úgy, hogy a kisujjad se mozdítsd....
Na lófa$z neked a valagadba, jó vastag, remélem, elég bevállalós vagy hozzá.
14/34 anonim válasza:
Azért nem szeret lovagolni mert nem tudja hogy durva orgazmust élhet át abban a pózban. Ciki. Nem tudja az ilyen nő hogyan kell mozognia hogy el tudjon élvezni. Ciki.
15/34 anonim válasza:
Hány éves korában van ilyen cikiben? Ciki.
16/34 anonim válasza:
Minden nő (és férfi) anatómiája más. Azt hinni, hogy mert nálad valami működik, mindenkinek ugyanúgy fog... ciki.
20/34 anonim válasza:
18-as, ostoba mint a tök. Nőként mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!