Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő sokáig kéreti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő sokáig kéreti magát, akkor valószínű hogy nem lesz bevállalós az ágyban?

Figyelt kérdés
Más is azt vette észre, hogy azok a nők akik relatíve sokáig húzzák az ismerkedést meg az első szexet, azok utána nem is olyan bevállalósak mint azok akik aránylag kevés ideig? Ilyenre gondolok, hogy volt lány aki 3-4 hónapot is ismerkedni meg randizni akart, és utána mikor eljutottunk odáig, nem nagyon akart semmi extrábbat, pl orál, vagy hogy lovagoljon, meg ilyesmi. Akivel meg 2-3 hét után már egymáséi voltúnk, az általában elég bevállalós is volt. Nyilván ez nem kizárólagos, de ha célirányosan keresgél az ember, akkor szerintem érdemes szűrni.

#bevállalós #randik száma #Bevállalós nő #Meddig érdemes ismerkedni
2023. dec. 5. 16:45
1 2 3 4
 21/34 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Na most aki nálam túl sokáig kéreti magát, azzal max annyit ér el, hogy ne akarjam folytatni az ismerkedést. Van tapasztalatom azzal, hogy milyen az, ahol KELLEK, és nem játssza az agyát. Részemről belefér az is, ha nem akar mindjárt azonnal lefeküdni - de csak akkor, ha ki van mondva: hivatalosan együtt vagyunk. De a játszmákat meghagyom a tini párkapcsolatoknak - az a csiki-csuki az kb az a szint és oda való. Egy bizonyos életkor felett szerintem az a jó, ha világosan ki van mondva az igen és a nem.
2023. dec. 6. 03:47
 22/34 A kérdező kommentje:
11. Nem. Viszont az hozzátesz ha nő is mozog, ha rajta is látod hogy akarja, hogy amit csinál azt élvezi, és nem az van hogy csak te dolgozol mindkettőtök orgazmusán.
2023. dec. 6. 05:50
 23/34 A kérdező kommentje:

14. Én kérek elnézést hogy 10-15 alkalmanként, úgy hogy általában elég keményen megdolgoztam azért hogy nekik is élvezet legyen a szex, jól esne ha én is lehetnék egy kicsit a középpontban. A nőknek nehezebb úgy hogy nekem meg nem jár, hogy én is kényeztetve legyek néha.

És akkor után meg csodálkoznak a nők hogy pronóra masztizik a palijúk. Persze az is a pali hibája, meg kéne elégedni azzal hogy folyamatosan kényeztetnek egy nőt, a nő örömére, mert meg van engedve hogy berakják.

Mert az hogy a kanapén rád mászik, és ő kezd csókolózni, meg simogatni, aztán meglovagol az olyan halálosan nagy teher, hogy a nők bele is szoktak halni. Szólok is a normálisabb exeimnek, hogy halottnak kéne lenniük, mert tettek az örömömre.

2023. dec. 6. 06:12
 24/34 anonim ***** válasza:
Miért exek?
2023. dec. 6. 06:25
 25/34 anonim ***** válasza:

Bevállalósság nálad is fogalomzavar akkor.

Nem moziban vagy...

(Számomra fő a kölcsönösség.

"Mert az hogy a kanapén rád mászik, és ő kezd csókolózni, meg simogatni, aztán meglovagol az olyan halálosan nagy teher, hogy a nők bele is szoktak halni." => Ennyitől én be se nedvesedem, nemhogy elélvezni. De szerinted ah, ki lehet azt bírni.

Na ennek semmi köze a bevállalóssághoz, az a baj...)

2023. dec. 6. 07:20
 26/34 A kérdező kommentje:

26. Akkor mi rá a jó szó?

(A szexpozitiv nem, mert mint írták az az az orál szinonimája hát persze…😉🤣)

2023. dec. 6. 07:33
 27/34 anonim ***** válasza:

Azért ezekre válaszolhatnál ha már itt vagy.

"10 Neked ilyenkor rossz ha mozognod kell? Ezt sosem értettem hogy van, az levesz az élményből ha mozogsz?"

"Miért exek?" (A bevállalós csajok)

2023. dec. 6. 08:05
 28/34 A kérdező kommentje:

28. Az elsöre válaszoltam a 23#komentben.

A másikra pedig annyit hogy melyik miért, sok dologban tud nem passzolni két ember.

2023. dec. 6. 09:45
 29/34 anonim ***** válasza:
Ja tényleg, a 23-ban válaszoltál. Jó, csak kíváncsi voltam, az érdekel hogy nagyon rossz e a hagyományos, pl azzal akit szeretsz, fárasztó e fizikailag, vagy valami.
2023. dec. 6. 10:20
 30/34 anonim ***** válasza:

Csak mozgással lehet lekommunikálni, hogy élvezi valaki? Én tudom szavakkal, nyögésekkel akaratlanul is. Ha mindketten vergődünk, nem érzek semmit.

Olyanban nem volt részed, hogy valaki "lelkesen passzív"? Vagy nem tudom, jobban körülírni.

2023. dec. 6. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!