Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő sokáig kéreti magát, akkor valószínű hogy nem lesz bevállalós az ágyban?
14. Én kérek elnézést hogy 10-15 alkalmanként, úgy hogy általában elég keményen megdolgoztam azért hogy nekik is élvezet legyen a szex, jól esne ha én is lehetnék egy kicsit a középpontban. A nőknek nehezebb úgy hogy nekem meg nem jár, hogy én is kényeztetve legyek néha.
És akkor után meg csodálkoznak a nők hogy pronóra masztizik a palijúk. Persze az is a pali hibája, meg kéne elégedni azzal hogy folyamatosan kényeztetnek egy nőt, a nő örömére, mert meg van engedve hogy berakják.
Mert az hogy a kanapén rád mászik, és ő kezd csókolózni, meg simogatni, aztán meglovagol az olyan halálosan nagy teher, hogy a nők bele is szoktak halni. Szólok is a normálisabb exeimnek, hogy halottnak kéne lenniük, mert tettek az örömömre.
Bevállalósság nálad is fogalomzavar akkor.
Nem moziban vagy...
(Számomra fő a kölcsönösség.
"Mert az hogy a kanapén rád mászik, és ő kezd csókolózni, meg simogatni, aztán meglovagol az olyan halálosan nagy teher, hogy a nők bele is szoktak halni." => Ennyitől én be se nedvesedem, nemhogy elélvezni. De szerinted ah, ki lehet azt bírni.
Na ennek semmi köze a bevállalóssághoz, az a baj...)
26. Akkor mi rá a jó szó?
(A szexpozitiv nem, mert mint írták az az az orál szinonimája hát persze…😉🤣)
Azért ezekre válaszolhatnál ha már itt vagy.
"10 Neked ilyenkor rossz ha mozognod kell? Ezt sosem értettem hogy van, az levesz az élményből ha mozogsz?"
"Miért exek?" (A bevállalós csajok)
28. Az elsöre válaszoltam a 23#komentben.
A másikra pedig annyit hogy melyik miért, sok dologban tud nem passzolni két ember.
Csak mozgással lehet lekommunikálni, hogy élvezi valaki? Én tudom szavakkal, nyögésekkel akaratlanul is. Ha mindketten vergődünk, nem érzek semmit.
Olyanban nem volt részed, hogy valaki "lelkesen passzív"? Vagy nem tudom, jobban körülírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!