Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bevállalósak - a ti tapasztalataitok alapján - az ázsiai lányok?
Nyilván sztereotípia meg nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, ahány ember annyi preferencia. Viszont tapasztalatokra nagyon kíváncsi vagyok.
Szóval elkezdtem egy olyan helyen dolgozni, ahol külföldi emberekkel kell foglalkoznom. A legtöbb arab férfi, de van pár japán és üzbég/kazak/kirgiz leányzó. Nem fogok hazudni, mindegyik nagyon tetszik. Viszont csak 1-el tudtam eddig beszélni, mert nagyon magukba fordulnak vagy pedig egymás között beszélnek csak.
Na most hát.. nem vagyok egy lányfaló. Sőt, az igazi nagybetűs lúzer vagyok. Húszas éveim elején járok még csak és még szűz vagyok, sosem volt barátnőm. Kövér is vagyok, 130 kg. Már lélekben elfogadtam évek óta, hogy soha nem lesz senkim, viszont most ezek a lányok nagyon feltüzeltek. Általában pár nap alatt elfojtom magamban, de már hetek óta rajtuk pörög az agyam.
Ki mit tapasztalt, szeretik a fehér európaiakat? Vagy inkább csak a saját népre mennek párkapcsolatban?
Kevesebbet kellene enni, ekkora súllyal elég a séta. Nettó 30 ezerért mit csinálsz, valami piacon vagy alkalmi kisegítő?
Próbálkozni lehet, nem mindenki gondolkodik egyformán, de szerintem veled sokféle gond van, amit ideje lenne rendezni, ha párt akarsz magadnak.
Te 4-es, te aztán torokra mentél. Ahogy akadt az alkalom, már döfted belém a kést és repült a golyó a fejembe.
Szóval pár dolog: honnan tudod, hogy hogyan nézek ki? Nem tartom magam rondának, nem vagyok csármos de nem vagyok Kvazimodo. Átlagosnak, maximum picit alatta vallom magam és a környezetem is. És honnan hiszed, hogy nem jöhetek össze senkivel innen? Egyáltalán nem mondtam semmit a munkáról, de azt elmondom, hogy nem tilos összejönnöm velük, nem tilos velük lefeküdni. nyilván nem munkaidőről beszélek...
1. Le kellene fogynod. Lehet ezt jobbról balra, meg balról jobbra csűrni-csavarni, akkor is.
2. A kérdésed számomra megdöbbentő. "Ki mit tapasztalt, szeretik a fehér európaiakat? Vagy inkább csak a saját népre mennek párkapcsolatban?" Mintha nem is emberekről beszélnénk. Szeretik a FEHÉR európaiakat? Mindet? SAJÁT NÉPRE MENNEK? Ez milyen beszédstílus, gondolkodásmód? Van még mit fejlődnöd.
130 kilósan NAGYON átlag alatti vagy.
Most komolyan, a hozzád hasonló emberek nem fogják fel, hogy te nem számítasz? Ezt úgy mondom neked, hogy voltam kövér én is, és akkor nem számítottam. Kell hozni egy minimum szintet.
Amikor a szép ázsiai lányok fehér európairól beszélnek, nem rád gondolnak. Fehér is vagy, európai is, de nem.
"bruttó 40 ezret ad"
Ez a magyarorszagi minimalber kevesebb, mint fele. Vagy Kirgizisztanban dolgozol? :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!