Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire bevállalósak - a ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bevállalósak - a ti tapasztalataitok alapján - az ázsiai lányok?

Figyelt kérdés

Nyilván sztereotípia meg nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, ahány ember annyi preferencia. Viszont tapasztalatokra nagyon kíváncsi vagyok.

Szóval elkezdtem egy olyan helyen dolgozni, ahol külföldi emberekkel kell foglalkoznom. A legtöbb arab férfi, de van pár japán és üzbég/kazak/kirgiz leányzó. Nem fogok hazudni, mindegyik nagyon tetszik. Viszont csak 1-el tudtam eddig beszélni, mert nagyon magukba fordulnak vagy pedig egymás között beszélnek csak.

Na most hát.. nem vagyok egy lányfaló. Sőt, az igazi nagybetűs lúzer vagyok. Húszas éveim elején járok még csak és még szűz vagyok, sosem volt barátnőm. Kövér is vagyok, 130 kg. Már lélekben elfogadtam évek óta, hogy soha nem lesz senkim, viszont most ezek a lányok nagyon feltüzeltek. Általában pár nap alatt elfojtom magamban, de már hetek óta rajtuk pörög az agyam.

Ki mit tapasztalt, szeretik a fehér európaiakat? Vagy inkább csak a saját népre mennek párkapcsolatban?

2021. szept. 17. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy bevállalósak-e az ázsiai lányok, hanem, hogy te tudsz-e magadból férfit varázsolni. Ha nem kellesz, nem azért nem kellesz, mert nem vagy ázsiai, hanem mert nem mindenkinek bejövős egy szumó birkózó alkatú férfi. Ésszerű kalóriák, séta, úszás. Szívesen.
2021. szept. 18. 09:18
 12/14 A kérdező kommentje:
10-es nem, csak diákmunka és hétfőtől péntekig csak 9-11-ig tart a munka.
2021. szept. 18. 09:29
 13/14 anonim ***** válasza:
97%
Figyel, nem akarlak elkeseriteni, de en nagyon sok azsiai dramat nezek, meg olvasok blogokat is a szepsegidealokrol stb. Ott nemcsak a nok fele elvaras a szepseg, de a pasik fele is. Nagyon sok ferfi plasztikaztat. Nem tulzas azt mondani, hogy azsiaban a szepseg, statusz es penz korul forog minden. Egy magyar sracnak nehez versenyeznie egy azsiaival, aki normalisan egeszsegesen etkezik, sportol, sokat dolgozik es tanul, emellett divatosan oltozik, mindig tiszta, takaros, rengeteg kozmetikumot hasznal nem csak sampont meg tusfurdot. Az azsiai ferfialnak gyonyoru a bőre, mindig jol all a hajuk, igenyes a ruhataruk es torekednek az egzisztenciara,statuszra. Sok azsiai nő kizarolag azsiai ferfit akar es az europait lustanak, felelotlennek, apolatlannak latja.
2021. szept. 18. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó leginkább a nagyvárosi Koreát írta le. De annak tükrében nagyon pontos.
2021. szept. 20. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!