Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai lányok! Járnátok magunk fajta európai pasival vagy mi nem vagyunk az esetetek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 23:16
1/16 FoxtrotLidérc válasza:
LOL! Erre befizetek... 😆😆😆😆
2/16 anonim válasza:
Na, erre kíváncsi vagyok. Biztos egy magyar fórumon, ráadásul pont itt fognak tömegesen jelentkezni az ázsiai lányok.
3/16 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy milyen ázsiai lány? Mert szerintem a külsejükben van különbség ill. japán lány és japán lány között is (óriási). Amerikában voltak japán barátnőim. Volt, akinek ilyen széles, kerek arca volt, és volt, akinek ilyen arisztokratikus, keskeny, stb.
4/16 anonim válasza:
Nektek ti lenni nagyon én eset. Kuki lenni nagy, nem pedig kici. Magasság is lenni nagyobb egy zackó riznél. 😘
5/16 anonim válasza:
Egyébként ez a rasszok közötti vonzódás baromi fura. Nekem pl. nem tetszenek az ázsiai férfiak, tetszenek az amerikai fekete férfiak és pusztán esztétikailag tetszenek a roma nők. Teljesen egyéni, hogy kinek mi tetszik, vannak biztos ázsiai lányok, akiknek bejönnek a fehér férfiak és vannak, akiknek nem.
N
8/16 anonim válasza:
娜伊伊艾艾艾弗 艾艾西吉 诶艾迪 屁弗杰儿 伊屁艾勒艾伊诶艾 弗屁儿 哦勒 开诶艾诶弗伊 开伊. 艾勒勒艾 娜吉艾哦娜 勒屁哦 勒艾 吉伊艾伊
9/16 anonim válasza:
Ázsiában bárhol buknak rád mert egzotikus vagy a helyi viszonyok között. Itt ojrópában ők az egzotikusak...
10/16 anonim válasza:
Az a helyzet hogy bármilyen rasszú is az adott nő, a "fehérek" mindegyiknél az első helyen vannak az alapján mi jön be nekik. A férfiak között nincs ilyen markáns "fehér elsőbbség", de a nőknél nagyon durván látványos (statisztikailag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!