Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt ronda férfiak és nők, akik átérzik ezt a fajta dühöt, amit a nő érez? J, a kártérítés az durva, de tényleg szerintem sem érdemes szaporodnia két ronda embernek, csak az a baj, hogy a ronda férfiak akkor kihalnak.
2020. aug. 11. 18:24
A kérdező szavazást indított:
ne szaporodjanak a rondák, törődjenek bele a sorsukba
szaporodjanak, és legyen ronda, boldogtalan gyerekük
12 szavazat
2/11 anonim válasza:
Én nem vagyok híve a szaporodjunk minden áron elvnek. Szerintem nagyon sokan vannak, akiknek nem kellene szaporodni. Nem feltétlenül esztétikai szempontból határoznám meg persze a szelektálást.
3/11 anonim válasza:
Én sokszor láttam olyat, hogy két ronda embernek a gyerek valamiért nem lett ronda + a fordítottját is.
4/11 anonim válasza:
Igen, volt egy legjobb barátnőm, akinek gyönyörű húgai meg öccse van, ő meg alacsony, széles, átlag arcú lány lett.
5/11 anonim válasza:
Érdekes hogy a cikk arra már nem tér ki, hogy a nőnek vajon vannak-e gyerekei.
6/11 Clay Morrow válasza:
Ja persze, sok incel aki csak gépen/képen látott punit átérzi ennek a fájdalmát akit kétszer is elvettek..
7/11 anonim válasza:
Két szép embernek is születhet ronda gyereke, ott van pl Demi Moore és Bruce Willis 3 lánya. Egy jó pasi, egy szép nő, és három férfias, lófejű lány. De pl van egy barátnőm, aki nagyon szép nő, a férje egy jó pasi, és az első lányuk szegény elég csúnyácska, nagyon hasonlt az apjára, csak éppen egy lánynak nem állnak jól azok a férfias vonások, markáns áll stb. A második kislányuk átlagos. Szóval a genetika azért tud vicces dolgokat, nem lehet ezt ilyen egyszerűen elintézni.
8/11 anonim válasza:
Kamuhír, de ettől még egyetértek, jó lenne, ha a csúnyák nem szaporodnának, ha már nekik alig jött össze, minek nyomorítják még meg a leendő gyerekük életét is. Kivéve ha gazdagok, akkor érdemes szaporodni.
9/11 anonim válasza:
Véletlenül sem azért csúnya, mert egy dagadt gci.
10/11 anonim válasza:
Hatalmas kamu ez a cikk. Jót röhögtem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!