Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél mit gondolsz erről a "bevállalós vagy" szövegről?
Ez csak akkor jó duma max, ha a másik fél se akar komoly kapcsolatot, hanem legfeljebb szexkapcsolatot, alkamit pl Tinderen. De ez esetben is olyan semmitmondó töltelékszónak tűnik.
Komoly kapcsolat céljából ismerkedőknél ez egyértelműen udvariatlan, tolakodó és nagyon ciki ilyen fordulatot bedobni.
En szimplan azt gondolnám, hogy olyanokat akarna az ágyban tőlem amit en nem es bevállalos csajokat keres.
Tekintve hogy ebbe a szoba nekem.a szex sok olyan verzioja beletartozik amit en kizárok.
A kérdés innenstol màr csak az lenne hogy ő ugyan miket értett volna alatta de eddig màr nem jutunk el mert ugye offoltam az alapján amit nekem jelent ez a szo..
Ja amugy engem nem zavar az ki mirr hajt. A döntés joga ugyis nálam van.kb mindenki azt ir amit akar felőlem..
7.voltam
Kamu és gáz.
Ha TE valamilyen vagy, azt minél jobban hangoztatod, annál nagyobb kamu. Meg nekem egy prosti jutna az eszembe vagy valami valóságshow beszavazó műsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!