Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mulik már el? Meddig érzem még ezt?
Egy éve szakítottam a párommal 3év után, mert kiderült hogy megcsalt
Szörnyű dolgokat tett velem, olyanokat, amik miatt gyűlölnöm kellene ez mégsincs így, 8hónap után újra beszéltünk, és annyira felkavart az egész, úgy érzem nagyon hiányzik..
Fogok még szeretni mást?
Majd elmúlik, ha túlteszed magad rajta, ebben benne van az is, hogy nem beszélsz vele, ha tudod? Hogy az felkavar.
Keress mást, aki kitölti az űrt…
Én 7éven át sírtam egy lány után, eszményképet építettem belőle… pedig csak túl kellett volna lendülnöm rajta
Nem ismersz minden embert. Biztosan van tőle jobb. Csak kicsit nyitottabbnak kéne lenned innentől. Mielőtt Őt nem ismerted, akkor se gondolhattad szerintem, hogy valaki ennyire meg fog fogni. Na ugyanez lesz majd, csak remélhetőleg normálisabb lesz.
Először fogadd el, hogy ennek így kellett lennie. Változtatni ezen már nem lehet. Dolgozz magadon. És biztosan jön majd a következő szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!