Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam az utcán vonzónak és szépnek, és mikor hazaérek ez az érzés miért múlik el?
Kicsit hülye kérdés, tudom. :) De észrevettem, hogy amikor elmegyek itthonról és az utcán vagyok, akkor vonzónak és szépnek érzem magam, pedig ez nem vagyok olyan csúcsszuper külsőre (bár csúnya sem vagyok). Viszont mikor hazaérek, akkor már nem érzem úgy, hogy vonzó lennék, vagy "cuki".
Miért lehet ez?
Ebben lehet valami.. Az elvárások megvannak, és igen, velük lakok.
A többieknek meg gratulálok az "értelmes" válaszért.
Nem magamat akarom mutogatni, meg nem akarom az önbizalmamat itt spanolni, vagy éppen lehúzni. Szóval képet felesleges lenne mutassak, ezt nem 1 vagy 2 ember véleménye alapján fogom eldönteni, vagy fogják ők eldönteni, hogy én vonzó vagyok-e vagy sem. Kaptam már elég visszajelzést a környezetemből, az nekem pont elég.
Nekem ez nem idegen környezet, itt élek. De nem tudom miért van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!