Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kínoz még?
Azt írta, hogy jelenleg nem akar kapcsolatot.
holott én konkrétan kapcsolatról nem igazán beszéltem, csak hogy régóta nem mertem neki bevallani, és összeszedtem magam, és nagyon örülnék ha találkoznánk. Ezt Facebook-on írtam neki (Utálom a facebook-ot), mert csak ott tudtam elérni. Igen szoktunk írogatni egymásnak. Ma is írtam neki, hogy vele álmodtam, és akkor azt írta, hogy fáradt megy aludni. Azt sem tudom miért mondtam el, hogy vele álmodtam. :)
Akkor szerintem hagyd :(
Elég egyértelmű, hogy tényleg semmit nem akar :( Sok pasinak meg akkor sem esik le, hogy tetszik nekem, amikor minden nap beszélek vele, és kb. hajnalig, de az biztos hogy ameddig csak lehet elhuzzuk. Veled meg ilyen bunkó ez a lány, és mégis így oda vagy érte.. Szerintem jobbat érdemelnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!