Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kínoz még mindíg álmaimban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arnold1987 kérdése:

Miért kínoz még mindíg álmaimban?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 1 hónapot voltam együtt, de nagyon beleszerettem, de ő visszament az exéhez. Én ennek ellenére is szeretem de nem keresem már lassan egy hónapja. Ma éjjel megint róla álmodtadm, ami azt illeti elég szörnyű álom volt. Szívem szerint keresném meg minden de .....szerintetek miért álmodtam most újra róla? Hiába szeretem ott van neki a GI Joe :(
2012. júl. 25. 06:49
 1/6 AvernusTriad ***** válasza:
Nyilván azért, mert még nem léptél túl a dolgon. Foglald el magad és keress valakit, ha úgy érzed kész vagy rá. El fog múlni.
2012. júl. 25. 06:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerinted az hülyeség ha szülinapjára küldök neki egy képeslapot egy levéllel és egy romantikus cd-vel? Csak hogy érezze hogy szeretem még...
2012. júl. 25. 07:02
 3/6 AvernusTriad ***** válasza:

Felesleges. A képeslap mehet, de a CD-t felejtsd el. Csak zavarnád vele.

Inkább zárd le és lépj tovább. Láthatóan ő már megtette.

2012. júl. 25. 07:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, hülyeség. Legyen már tartásod 25 évesen, kérlek; te megalázod magad, ettől ő nem fog visszajönni, csak jó szánalmasnak fog tartani. Egy hónapot voltál vele, el fog múlni, ne légy már 16 éves kiscsaj.

Pontosan ezért álmodtál róla, mert nem vagy még túl rajta. Nézz magadba, nem lehet, hogy ha csak simán elhagyott volna, nem sírnád ennyire vissza? Így, hogy másért ment el, már az önérzeted akar győzni, és nem engedi elfelejteni a vereséget. Ismerem az érzést, tapasztalatból beszélek.

2012. júl. 25. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne keresd, töröld mindenhonnan ha úgy könnyebb ! Mindenki máshogy felejt, erre neked kell rájönnöd, hogy hogy fog menni, de semmiképp ne írj neki, ne hívd, és szerintem a képeslap se menjen, mert így mindig találsz valami kapcsot hozzá és ez csak saját magadnak rossz !

Ha lelépett el kell engedni, bármennyire fáj is !

Engem 4 év után hagyott el a párom egyik napról a másikra, ráadásul telefonban szakított ..... senkinek nem kívánom amit átéltem, de a barátnők segítettek, őket hívtam, ha az exet akartam stb ...

2012. júl. 25. 08:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 10 éve volt egy osztálytársam, akibe beleszerettem anno, de soha sem lehetett köztünk semmi. Hát én még a mai napig is néha vele álmodok, pedig napközben egyáltalán nem is gondolok rá, na akkor mi van? :D Egyébként a legjobb, ha megpróbálod magadban lezárni, elfelejteni, ahogy csak tudod.
2012. júl. 25. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!