Miért támadnak meg mindig a kutyák az álmaimban?
Ha kutyával álmodok (márpedig mostanában elég gyakran), akkor mindig megugat, megtámad, megharap, és félek tőlük.
A való életben az a helyzet, h ennyire azért nem félek tőlük, max tartok tőlük, mert nekünk soha nem volt kutyánk (bérházban lakunk), se más állatunk, tehát nem ismerem a reakcióikat. (Kiskoromban ugyan volt egy kóborkutya, akinek levittünk néha kis kaját, csontokat, ilyeneket, de más kapcsolatom nem nagyon volt kutyákkal.)
Szóval mit jelenthetnek ezek az álmok? Hogy nem vagyok magamhoz őszinte, v mi?
Szia!
ez egyáltalán nem jó álom:(
nem akarlak megijeszteni de..ez a kutyatámadás,harapás
ha ezekről álmodsz nem jók =/
Ha egy szelíd kutyával álmodsz,az hűséget is jelent és az tuljadonképpen az egy jó álom..
Remélem nem álmodsz többet ilyet,mert ez szörnyű lehet:(!
na jóóó, de ezzel nem jutottam közelebb a megoldáshoz!!
az, h rossz jel, azt én is tudom, de arra lennék kíváncsi, h mire figyelmeztet, vagy mit jelent.
Ez könnyen lehet a kollektív tudatalatti egy félelme, vagyis ami minden egyes ember lelkének mélyén húzódik: még az ősember korból visszamaradt ősi félelem, mikor az embernek még tartania kellett a vadállatok támadásaitól. Ezt éled meg szerintem.
Nekem is volt kiskoromban többször ilyen kutyás álom, azóta elmúlt, de a való életben se félek tőlük.
Van, akit bika kerget álmában, van akit, oroszlán stb.
Remélem, kicsit segítettem! :)
Szerintem menj el valami menehlyre vagy olyan helyre ahol kutyàkkal lehetsz és gyözd le a félelmedet;)
Van egy ismerösöm akinek régen ilyen àlmai voltak egy nyàron elvittem egy menelyre ahol kutyàkkal volt és utàna nem volt több rémàlma és nem is fél tölük
Mondom, alapból nem félek a kutyáktól, max tartok tőlük, ugyanúgy, ahogyan a cicáktól is, meg minden egyéb ilyen állattól. De ez nem félelem, egyszerűen csak ismeretlenek.
És ma éjszaka is azt álmodtam, ráadásul ez kicsi kutya volt és megint megharapott, pedig ÉN meg akartam simogatni. Azt hittem, megnyalja a kezem, de azt vettem észre, hogy belémharap és nem enged el. Már kivagyok ezektől az álmoktól, nem tudom, mit rontok el. Mert biztos figyelmeztet valamire az álom, de nem tudom, mire!!
Szia,
Ha a kutya meg is harap az álomban, az támadást fejez ki, sajnos egy barát részéről. Az őszinteséghez max. annyi a köze, hogy hozzád Nem őszinték, majdnem jól érzed. Légy résen, legyen csukva a szád:)
köszi a válaszokat. :)
ösztönös rész? na jó, de addig nem tudok foglalkozni vele, amíg nem tudom, mi az a bizonyos ösztönös részem... érted. nem is értem, h ezt pontosan hogyan érted. elmagyarázod? érdekelne. :) ösztönös reakciók? vagy döntések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!