Mit keresnek PÓKok az álmaimban?
miért, akinek szuperereje van, annak már kötelező is segítenie? és akinek nincs, az már nem is segíthet?
ájjjjj, eltértünk a tárgytól, már soha nem tudom meg a választ??? :/
á, ez hülyeség
annyira azért már rájöttem, h mivel semmi bajom a pókokkal, ezért nincs jelentősége, h épp PÓKok ijesztgetnek. na ennél tovább nem jutottam, szóval lehetne valaki olyan okos és kedves és elmondhatná, mi a szitu :)
köszi a százszoros széjjelnyomom rohamot, jól esett :D
már válaszoltam 1 ilyen kérdésre, bemásolom:D
Na most fordítsuk komolyra a szót :)
ez nagyon durva egyébként mert nem csak veled van ez. a nővérem is gyakran álmodik ezekkel a "pókok"-kal, és ő is fél tőlük. és utánanéztünk hogy mik is ezek...
ezek igazából nem pókok, (ha hiszel egy kicsit a természetfelettiben) ezek ilyen "asztrális pókok" amik elszívják az energiádat, a félelmedből táplálkoznak. ha hiszed ha nem, nem viccelek. igazából nem pók a formájuk, csak ezt az alakot öltik fel. egyféleképpen tudod ezeket a "rémálmokat" megszűntetni, ha a "szemébe" nézel, és nem félsz tőlük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!