Almaimban jelenthet ez valamit?
Figyelt kérdés
Azt àlmodtam, hogy falépcsõ tetején vagyok, és a férjem, sógorom lent a szalonban beszélgettek. Indulni akartam lefelé a lépcsõn eléggé szorongàssal. Egy belsõ hang megszólalt bennem, hogy soha többé ne gyere ide vissza. Erre a belsõ hangra ébredtem fel.2011. júl. 30. 21:40
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és még volt olyan belsõ hang is amire felébredtem. Igy szólt, hogy ez tiszta, fürdött ez?
Ez is elõfordùlt velem, hogy minden bûnödet megbocsàjtom. Ez nagyon megmaradt bennem, hiszen éleemben nem követtem el bûnt, legalàbbis nem tudok róla.
2011. júl. 30. 21:45
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg az lesz a te problémád, hogy még nem érted el a 80-as szintet. Feltételezem, 76-os paladin vagy, és még nincs rá spelled arra hogy ezt kezeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!