Chewbaccaa kérdése:
Ha embert olunk a barátainkal álmaimban az mit jelent?
Figyelt kérdés
Már tobszor is álmodtam, hogy két b arátom és én embereket olunk. én szervezem és felugyelem, az egyik haverom elvágja az illeto torkát vagy rárobbantunk egy házat stb... a másik haverom meg viszi temetni az áldozatot.. Ilyet mennyire kell komolyan venni vagy ez mit jelenthet?2011. szept. 8. 22:20
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és az áldozatok is ismerosok
2011. szept. 8. 22:51
2/7 anonim válasza:
Talán nem igazán szívleled az ismerőseid.Rejtett agresszió esetleg.
3/7 anonim válasza:
Elfojtott agresszió. Túl sok kegyetlen filmet nézel. (egy is sok.)
4/7 anonim válasza:
ez hülyeség, a filmek nincsenek hatással a viselkedésre, esetleg csak csiszolnak rajta
az emberek elmebeteggé nem válnak csak úgy hirtelen, hanem annak születnek eleve...
5/7 anonim válasza:
za emberek fejlődésük során válnak elmebetegekké. nagyon kevés százalékuk születik alapból betegnek. -.-
6/7 anonim válasza:
Z a hülyeség amit állítasz. Ezeket magadról írtad? Kérdezz már meg egy pszihológust...
7/7 anonim válasza:
Deathmatch-et nyertek Bad Company -ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!