Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha embert olunk a barátainkal...

Chewbaccaa kérdése:

Ha embert olunk a barátainkal álmaimban az mit jelent?

Figyelt kérdés
Már tobszor is álmodtam, hogy két b arátom és én embereket olunk. én szervezem és felugyelem, az egyik haverom elvágja az illeto torkát vagy rárobbantunk egy házat stb... a másik haverom meg viszi temetni az áldozatot.. Ilyet mennyire kell komolyan venni vagy ez mit jelenthet?
2011. szept. 8. 22:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és az áldozatok is ismerosok
2011. szept. 8. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem igazán szívleled az ismerőseid.Rejtett agresszió esetleg.
2011. szept. 9. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Elfojtott agresszió. Túl sok kegyetlen filmet nézel. (egy is sok.)
2011. szept. 9. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, a filmek nincsenek hatással a viselkedésre, esetleg csak csiszolnak rajta

az emberek elmebeteggé nem válnak csak úgy hirtelen, hanem annak születnek eleve...

2011. szept. 9. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
za emberek fejlődésük során válnak elmebetegekké. nagyon kevés százalékuk születik alapból betegnek. -.-
2011. szept. 9. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Z a hülyeség amit állítasz. Ezeket magadról írtad? Kérdezz már meg egy pszihológust...
2011. szept. 15. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Deathmatch-et nyertek Bad Company -ben.
2011. szept. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!