Mit keresnek PÓKok az álmaimban?
nem feltétlenül haragszom... mert ha összeveszek valakivel, akkor általában az meghal/halott az álmaimban, mert nagyon gyötör a lelkiismeretfurdalás.
az meg, h nézzek a szemébe... az kb lehetetlen, mert mondom, ezek olyan álmok, h mindig ugyanolyan helyzetben vagyok, mint ébren, fekszem az ágyamban és amikor felém jön egy hatalmas pók, azért nem azon gondolkozom, h a szemébe nézzek. mert én minden álmomban tudom, h ez csak egy álom, de kajak, viszont itt biztos vagyok benne mindig, h nem álom, és ahogy legördülök az ágyról, v valami, nem emlékszem rá, h kinyitottam a szemem és félek is egy ideig, h tényleg van egy pók itt... de mondom, a pókokkal semmi bajom, tehát biztos valamit jelképez. :/
az már biztos, hogy csak az álom síkján van a pók, és hogy nem a szokásos álmaid síkján (amikor az agyad szórakoztat, és tudod is, hogy álom), és nem is a fizikai síkon.
itt csak a képzeleteddel tudsz védekezni. szerintem, mikor legközelebb úgy alszol el, hogy mély ponton vagy (várható a pókos álom), úgy aludj el, hogy képzelj magad köré egy fénygömböt, amitől a pókok félnek. vagy szándékosan alkoss "totemet" :) ez lehet hogy még élvezni is fogod. képzeld el, hogy van egy láthatatlan segítőd, aki egy kígyó :) (de csak ha nem félsz tőlük). és ha ezt már párszor elképzelted, nem fogod elfelejteni akkor sem, mikor jönnek a pókok!
csak a segítődet kell hívnod és akkor hamm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!