Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/nők, ti hogyan/meddig bírnátok a borderline
hullámvasútat?
Figyelt kérdés
Egyszer szeret, mennyország, egyszer gyűlöl, maga a pokol.
Ennek a két esetnek a váltakozását hogyan tudnátok bírni, illetve meddig bírnátok?
A két dolog váltakozásában azokat a dolgokat kell érteni, hogy amikor szeret, átéli, és átadja az önzetlen és tiszta szeretetet, szerelmet, amikor gyűlöl, felhoz ellened minden olyan dolgot ami negatív, ami rossz, és szavakkal, néha fizikai bántalmazásba is átmegy.
2023. jún. 12. 13:12
1/7 anonim válasza:
Amint rájövök, hogy mizu, kapna egy ultimátumot: vagy elmegy szakemberhez és percre pontosan úgy szedi a gyógyszereit, ahogy az javasolja a terápiával párhuzamosan vagy hagyjuk egymást békén.
Pszichológusként végeztem, mielőtt pályát váltottam volna, az atyaisten sem fog benntartani egy kezeletlen mentális beteggel egy kapcsolatban.
2023. jún. 12. 13:20
2/7 anonim válasza:
Borderline-ra a gyógyszer csak zsákutca, terápia kell, de nagyon hosszú és energiaigényes. Más út nincs.
2023. jún. 12. 13:25
3/7 anonim válasza:
Én értem, hogy a Gyakorin vagyunk, de attól még nem kell f*szságokat beszélni. A gyógyszeres kezelésnek van szerepe a terápiában minden személysiégzavar esetén. A kettő nem vagy-vagy.
2023. jún. 12. 13:32
4/7 anonim válasza:
Nem én beszélek f.aszságokat. Pszichológiát végeztem, klinikai szakirányon. Több sokéves klinikai tapasztalattal rendelkező tanárom mondta, hogy ez a kórkép eléggé gyógyszerrezisztens, és sajnos sok esetben még terápiára is rezisztens, mert gondolnak egyet és nem mennek többet. A gyógyszer pedig tüneti kezelés, vagy sok esetben még az SEM, cserébe kiemelkedően képesek gyógyszert abuzálni a borderline-ok, szóval ezért zsákutca, ezt mutatja a gyakorlat.
2023. jún. 12. 13:44
5/7 anonim válasza:
Én már lassan 10 éve bírom, bár egyre nehezebben. Asszony pontosan ilyen. Időnként kenyérre lehet kenni, máskor meg az is baj, ha levegőt veszek. És kezelve is van, csakhát a gyógyszeren kívül nincs más, pedig mondtam már neki nem egyszer, hogy a terápioát is meg kellene gondolni, vagy lehet, hogy a gyógyszeren kellene állítani, mert már néha kibírhatatlan, amit csinál.
2023. jún. 12. 13:50
6/7 anonim válasza:
Nem párral, hanem barátnővel volt ilyen. Kiszámíthatatlan volt, hogy mire robban, kb rettegtem mondani, hogy szép napunk van, mert féltem, kiborul. Nagyon hamar bele is fáradtam a folyamatos stresszbe.
2023. jún. 12. 14:00
7/7 anonim válasza:
Felejtős, ultimátum és ha nem szedi a gyógyszereket, akkor szakítok. 4-es, én valóban tanultam pszichológiát és pszichiátriai gyakorlataink is voltak, és amit állítasz nettó bromság :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!