Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
 951/2244 Grizesteszta ***** válasza:
91%
Éltem az életem, de most ránéztem a GYK-ra. Azt hittem , van valami érdekes , de csak Te téped itt a szád és a többiek idegeit.:)
2023. dec. 28. 17:39
 952/2244 anonim ***** válasza:
91%
Ne tiszteld már meg nagybetűvel ezt az undorító, rosszindulatú, velejéig gonosz gyökeret, aki 11 év együttélés után kizárólag gyalázni tudja azt a nőt, akit talán valaha szeretett!
2023. dec. 28. 17:57
 953/2244 Grizesteszta ***** válasza:
91%
#952: Igen, szerintem is ő a férj, de én azt tanultam, hogy a szellemileg/pszichésen sérültekkel is bánjak udvariasan.:)
2023. dec. 28. 18:13
 954/2244 anonim ***** válasza:
91%

Már így is 953x több figyelmet kapott, mint amit érdemel...

Helyette inkább egyetlen jobb csapottat kellett volna adni neki, hogy a fal adja neki a másikat...

Kb. ennyit érdemel minden ilyen pondró.

2023. dec. 28. 18:19
 955/2244 anonim ***** válasza:
93%

"Na, végre"

Én és többen is a kezdetektől mondtuk hogy lehet hogy így volt és hogy a megcsalás elítélendő.

Azt nem érted meg hogy NEM TUDHATOD HOGY A FÉRJ ÁRTATLAN. Mert ha nem az egyik fél vagy akkor egyszerűen nem lehetsz benne 100 százalékig biztos. Ez nem vita tárgya, ez tény. Nem azt mondom hogy bármi felmenti a megcsalás alól, mert az rossz dolog és először ki kell lépni az elozobol, aztán azzal lehet dugni akivel akar. De te nem konkrétan a megcsalást ítéled el hanem azt hogy elhagyta egy másik pasiert aki történetesen penzesebb és jó érzés azt gondolnod hogy ez az egyetlen dolog volt az oka, mert nem akarsz arra gondolni hogy az exférj (akihez valamiért nagyon kotodsz érzelmileg) esetleg nem csak és kizárólag áldozat lehet, hanem esetleg nem olyan tökéletes mint látod. Mert a dühöd jól esik a nő ellen fordítani és mindent rákenni, mert a primitív gondolkodásod egyszerűen ennyire futja.

2023. dec. 28. 18:45
 956/2244 anonim ***** válasza:
91%
A megcsalás nem tény. Csak ennek a névtelen, gyalázkodó pondrónak a súlytalan állítása.
2023. dec. 28. 18:58
 957/2244 anonim ***** válasza:
91%

#956 igen, de a kérdés arról szól hogy ha feltesszük hogy tény akkor az elítélendő e. Nos mindenki leirta hogy a megcsalás maga elítélendő dolog. De ha már így történt akkor a nő menjen isten hírével, az ex férj meg lassan lépjen tovább. A kérdező azon ventillál itt már jó ideje hogy 1. A férj csak szent lehet 2. A nő egy rbnc. 3. Nem lehet tovább lépni mert csak.

Minden porcikája arra vágyik hogy szidjuk a nőt. Pedig ettől se neki se az exférjnek nem lesz jobb (már ha nem egy és ugyanaz a kettő) és nem változtat semmin.

2023. dec. 29. 00:21
 958/2244 A kérdező kommentje:
#956 Már megcsalás sem volt? Szerinted hogy' történt? A kicsike "korrekt" módon előállt akár a többhónapnyi szingliséget is bevállalva, hogy: "figyelj, megpróbáltuk, nem megy, ne erőltessük, majd te is találsz vkit, akivel boldog lehetsz, idővel én is, de ne húzzuk feleslegesen tovább egymás idejét"? Aha, ahogy' azt Móricka elképzeli. Tipikus gyáva, jellemtelen rbanc: csimpánz effektus - addig nem engedi el az előző ágat, míg a következőt bizton' nem tartja...
2023. dec. 29. 05:15
 959/2244 A kérdező kommentje:

"undorító, rosszindulatú, velejéig gonosz gyöker"

A mangalica...?

2023. dec. 29. 05:16
 960/2244 A kérdező kommentje:

955-ös: "nem olyan tökéletes mint látod"

A kicsike nyilatkozott róla úgy az esküvő előtt. A férj nem változott azóta. A kicsike sem...

2023. dec. 29. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!