Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Pontosan. Minden kommentjével igazolja is.
Ez amúgy a humor kategóriába is mehetne :D
544-es:"konkrétan velük kellett volna élned, nap mint nap (...) ennyire nem ismethetsz senkit, hogy minden pillanatukat tudd"
Mi az, amit ne tudhatna mindezekből egy "kívülálló"?
"elfogult is vagy"
Miért is lennők?
"a férj soha semmiben nem hibázott, soha nem tett semmit ami kettőjük közt feszültséget okozna"
Az okozott feszültséget, hogy a férj nem volt elég pénzes, hatalmas s befolyásos, ami a rbanc nagyravágyó, mohó, kapzsi vágyainak beteljesülését nagyban akadályozta - ez végzetes "hibának" bizonyult a férj részéről...
Kérdező, mi az amit nem tudhat egy kívülálló? Hát kb csak ezer dolog. Ha kívülálló vagy akkor egy csomó dolgot nem biztos, hogy az orrodra kötöttek és hidd el, megannyi kapcsolat van ami kívülálló számára szinte tökéletes mert kifelé úgy mutatják aztán otthon meg meg van a pokol. És ennek persze ezer változata, van ahol csak elmúlt a szerelem és csak élnek egymás mellett és van ahol tényleg pokol az élet, marják egymast nap mint nap, no meg a kettő között megannyi változat olyan is ahol mondjuk csak az egyik fél nem elégedett a másik tökéletesnek látja a dolgokat. De csak szólok, hogy bizony a pénzhiány tud feszültséget okozni, mindenkinek mások az elvárásai és ha nem kapja meg amit szeretne az ember akkor elégedetlen. Az, hogy kinek mennyi elég az meg változó, egyénfüggő. Az egyik ember megelékszik a kevéssel a másiknak több kell. Sz@r ember akinek több kell? Miért? És hol határ? Ki szabja meg, hogy ennyi elég azon felül meg már irreális elvárás? Mert mások is így élnek? Kik? Miért azok a jó példák akinek kevesebb van? Miért nem Elon Musk? Szóval nem két kommentet kaptál, mindenki ugyanazt írja. Nem volt szép dolog a nőtől de nem tudsz sosem belelátni 100%osan egy kapcsolatba még akkor sem ha férj a legjobb barátod lenne és mindig mindent elpanaszol szóról szóra ugyanis még mindig csak az lenne, hogy a saját szemszögéből mondja el a történteket de nem ismerjük a másik fél szemszögéből. És ez nem jelenti, hogy a férj hazudik vagy eltitkol bármit ha elmeséli csak épp ő úgy látta, látja de a nő meg másképp élte meg a dolgot. Szóval igen, piszokul elfogult vagy és ráadásul annyira primitív a nézőpontod, hogy ennyi válasz után még csak fel sem merül, hogy két ember más és más módon élheti meg ugyanazt a kapcsolatot. Ennek ellenére én nem állítom, hogy a nő jól tette, hogy ez rendben van, de azt viszont igen, hogy az ő nézőpontjából nem biztos, hogy egy tökéletes kapcsolatot hagyott ott. Csak azért mert a férj mindent megtesz ami tőle telik attól még nem biztos, hogy a nő boldog. Akkor velem is élhetne mondjuk Jennifer Lopez aztán én minden tőlem telhetőt megteszek. És akkor ő köteles lesz velem boldog lenni? Mi van ha minden igyekezetem ellenére nem engem akar esetleg minden igyekezetem ellenére nem elég amit nyújtani tudok? Akkor ő is egy nyom.orult szemétláda? Ha valaki elégedetlen egy kapcsolatban - és mindegy, hogy a másik fél szerint tökéletes minden - akkor másra fog vágyni és ha lehetősége akad változtatni akkor fog is. Te pedig ha a férj vagy akkor teljesen normális, hogy elfogult vagy, ha egy közeli valaki vagy és sajnálod a pasit akkor is elfogult vagy.
Ami végzetes hibát illeti a férj részéről : miért is végzetes? Meghalt a férj? Ha nem akkor találhat egy magához hasonló, hasonló értékrendű nőt a pénzéhes, ri. banc, kapzsi, nsgyravágyó exe helyett és sokkal jobb lesz neki, nem de bár? De mondjuk nekem nem úgy tűnik ebből sok rinyálásból, hogy annyira rossz volt az nő mert ha egy ilyen, a te leirásodban szereplő nőtől megszabadult volna a férfi akkor pezsgőt bont és nem panaszkodik, hogy az a mocsok elhagyott. Mert ez bizony csak az. Erős a gyanúm, hogy kezét lábát csókolná a férfi annak a mocsok, kapzsi, mohó riban xnak ha viszajönne pedig annyi mindent leirtál arról a nőről de pozitívat egyet sem. Csak akkor mi ez a sok nyafogás miatta?
546-os:"Sz@r ember akinek több kell?"
Ha saját képességei, tehetsége, szorgalma, szakképzettsége feljogosítja rá - nem.
"csak szólok, hogy bizony a pénzhiány tud feszültséget okozni"
Tán mást mondtam? Akkor mire föl ez a fellengzős primitívkedés, hogy: "csak szólok"?!
"Mi van ha minden igyekezetem ellenére nem engem akar esetleg minden igyekezetem ellenére nem elég amit nyújtani tudok?"
Hét év együttélés után ment hozzá eme szavakkal: "nagyon jó ember; humoros; közös az érdeklődési körünk: én nem vagyok olyan, hogy otthon olvasok, ő is sportos, szeret utazni, kirándulni; vele képzelem el a jövőt; közös a múltunk, amire lehet alapozni; jó apa lesz; együt mossuk majd a pelust és együtt fogunk megöregedni".
Mondott-é ilyeneket neked Jennifer?
"miért is végzetes?"
Ne primitívkedjél: a házasságra nézve végzetesnek bizonyult, hogy a férj nem olyan pénzes, hatalmas, befolyással bíró, mint a nagykeresztény mangalica.
"kezét lábát csókolná a férfi annak a mocsok, kapzsi, mohó riban xnak ha viszajönne"
Ki van csukva...
"Ha saját képességei, tehetsége, szorgalma, szakképzettsége feljogosítja rá - nem."
Nos, ez csak a te meglátásod. Mindenki többet akar. És még az aki valóban megdolgozott a sikerért még az sem akar dupláját küszködni ha nem muszáj és az is ahol csak tudja megkönnyíti a dolgát, nem fogja neheziteni. Szerinted a nő nem érdemli meg. Csakhogy ő megtalálta a módját, hogy elérje. Megkönnyítette magának az igaz de mint fent írom, aki teheti megkönnyíti a dolgát. Kivéve az önostorozó szerzetest de a nő nem az. Hogy szerinted ez nem helyes? Oké, te ne csinálj ilyet. De az ő életét ő éli, nem kell, hogy neked tetszen amit és ahogy csinál.
Pénzhiány:
"Tán mást mondtam? Akkor mire föl ez a fellengzős primitívkedés, hogy: "csak szólok"?!"
Igen mást mondtál. Azt mondtad, hogy mivel egyszer, úgy 10 évvel ezelőtt a nő szerelmes volt a pasiba és szépeket mondott róla így kőbe vésetett, hogy ő nem vágyhat soha többre mint amit a pasi bármikor nyújtani tud neki.
És ezért így 10+ év távlatából irreális tőle, hogy változzon a nézete vagy ne kezdjen el többre vágyni.
Jenniferrel nem beszéltem mostanában, így nem mondott ilyeneket de ez csak egy példa lett volna annak aki megérti arra vonatkozóan, hogy attól, hogy az egyik fél mindent megtesz attól még a másiknak ez nem mindenkepp kell, hogy elég legyen. Sajnos de ez van. Akkor is ha sok sok éve szerelmes fejjel szépeket mondott az nem tegnapelőtt volt hanem sok éve.
" Ki van csukva..."
Akkor meg? Probléma megoldva. Nem kell ilyen nő, nem is jöhet többé de szerintem nem is akarna jönni.
Még mindig maradt az, hogy nem ismerjük a nő álláspontját a történtekről, a házasságról, a férjről, hogy az idő múlásával ő hogyan élte meg a házasságot, kapcsolatot.
Na és még egy dolog. Van egy ismerősöm, 4 éve csalja a felesége. De konkrétan szinte napi szinten. Már mar mindenki tudja csak a pasi éli boldogan az életét a gyönyörű felesége mellett. Nem valami tökfejre gondolj, komoly végzettség, jó meló stb. Csak egyszerűen fel sem merül benne, hogy valami nem stimmel, egyszerűen vak. Hogy ennek mi köze? Annyi, hogy attól, hogy a te esetedben a férj mindent tökéletesnek látott attól még ő is lehetett vak, élt a kis buburékjában elégedetten és nem vette észre, hogy gondok vannak, hogy talán már nem is olyan az a kapcsolat mint régen. Az ilyeneket szokta pofon ütni a valóság amikor egyszer csak szembesülnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!