Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
 521/2244 anonim ***** válasza:
97%

"Miből gondolod, hogy nem ezeket mondta? Nem csak rosszindulatú feltételezésed ez...?"

Az egyetlen ember aki rosszindulatú itt, az te vagy, kérdező. Minden válaszodat áthatja a gúny és a rosszindulat, amit a nő és az új párja iránt táplálsz.

Linkeld be nekik a topicot, hogy elmondhassák a saját véleményüket rólad és megtudod, ilyen egyszerű!

2023. dec. 6. 19:46
 522/2244 anonim ***** válasza:
97%

Valamiért abban a téveszmében éltél és még most is úgy tűnik, hogy azt hiszed, hogy csinálsz itt egy ilyen lejárató topicot és majd jól melléd állnak az emberek, de legalábbis a férfiak és porig alázzák szegény nőt, ahogy te szeretnéd.

Ezzel szemben nem tudom feltűnt-e, hogy senki, konkrétan senki nem osztja a véleményedet. Sikerült magadat (és) a volt férjet lejáratnod a nő helyett. Elkxrtad. Nem kicsit. Nagyon.

2023. dec. 6. 19:49
 523/2244 anonim ***** válasza:
97%
#522 helyesbítenék, amég csak a megcsalasrol volt szó még kapott is olyan kommenteket amiket akart. De aztán átesett a ló túloldalára.
2023. dec. 6. 20:02
 524/2244 A kérdező kommentje:

521-es:"Minden válaszodat áthatja a gúny és a rosszindulat, amit a nő és az új párja iránt táplálsz"

Még ha így is volna: ez nem jelentené, hogy nem úgy történt, ahogy mondtam.

"és megtudod"

Dehát én tudom, hogy történt: ahogy' leírtam...

2023. dec. 6. 21:06
 525/2244 A kérdező kommentje:

521-es:"Az egyetlen ember aki rosszindulatú itt, az te vagy"

Hát a nagykeresztény mangalica meg a kapzsi, mohó, nagyravágyó kicsike csupa jóindulat...?

2023. dec. 6. 21:08
 526/2244 A kérdező kommentje:

522-es:"senki nem osztja a véleményedet"

Ez a kükönbség morális értékrendjeink között: ti a csalók, hazugok boldogságáért szurkoltok...(?)

2023. dec. 6. 21:11
 527/2244 anonim ***** válasza:
96%
Ők hibáztak, egyszer, de élik tovább az életüket. Te viszont teljesen beleszopódtál a gyűlöletbe. Rendkívül sajnállak és szánlak hogy ilyen rossz az életed.
2023. dec. 6. 21:12
 528/2244 A kérdező kommentje:
#520 Semmiben - egyikőjük sem...
2023. dec. 6. 21:13
 529/2244 A kérdező kommentje:
#527 Lekaraktergyilkolni valakit "hiba": spongyát rá s szurkoljunk boldogságuknak...?!
2023. dec. 6. 21:15
 530/2244 A kérdező kommentje:

527-es:"Ők hibáztak, egyszer, de élik tovább az életüket"

Ellopják a házadat, beköltöztek, na, bumm, egyszer hibáztak, de élik tovább életüket, te pedig nem szurkolsz a boldogságuknak, tán még pereskedsz is..?

2023. dec. 6. 21:19
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!