Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
"Miből gondolod, hogy nem ezeket mondta? Nem csak rosszindulatú feltételezésed ez...?"
Az egyetlen ember aki rosszindulatú itt, az te vagy, kérdező. Minden válaszodat áthatja a gúny és a rosszindulat, amit a nő és az új párja iránt táplálsz.
Linkeld be nekik a topicot, hogy elmondhassák a saját véleményüket rólad és megtudod, ilyen egyszerű!
Valamiért abban a téveszmében éltél és még most is úgy tűnik, hogy azt hiszed, hogy csinálsz itt egy ilyen lejárató topicot és majd jól melléd állnak az emberek, de legalábbis a férfiak és porig alázzák szegény nőt, ahogy te szeretnéd.
Ezzel szemben nem tudom feltűnt-e, hogy senki, konkrétan senki nem osztja a véleményedet. Sikerült magadat (és) a volt férjet lejáratnod a nő helyett. Elkxrtad. Nem kicsit. Nagyon.
521-es:"Minden válaszodat áthatja a gúny és a rosszindulat, amit a nő és az új párja iránt táplálsz"
Még ha így is volna: ez nem jelentené, hogy nem úgy történt, ahogy mondtam.
"és megtudod"
Dehát én tudom, hogy történt: ahogy' leírtam...
521-es:"Az egyetlen ember aki rosszindulatú itt, az te vagy"
Hát a nagykeresztény mangalica meg a kapzsi, mohó, nagyravágyó kicsike csupa jóindulat...?
522-es:"senki nem osztja a véleményedet"
Ez a kükönbség morális értékrendjeink között: ti a csalók, hazugok boldogságáért szurkoltok...(?)
527-es:"Ők hibáztak, egyszer, de élik tovább az életüket"
Ellopják a házadat, beköltöztek, na, bumm, egyszer hibáztak, de élik tovább életüket, te pedig nem szurkolsz a boldogságuknak, tán még pereskedsz is..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!