Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
"Bibliából idézget"
Nagykeresztény házasságtörő mangalica? Azt meg hogy'? Zavart érzek a Zerőben...
"bűn, hogy a kicsike elvált"
Nagykeresztény házasságtörő mangalica szerént nem...?
"Kérdező, döntsd már el, hogy vallásos, erkölcsös élharcos vagy, aki Bibliából idézget, vagy perverz, szexista."
All in one.
Kérdező amúgy te ki a fenének képzeled magad hogy szerinted megmondhatod kinek mi a jó?
Elmondtam hogy fiatal vagyok, fiatal férjjel és hogy nem igaz hogy minden nő bukik az idős faszikra mert se én, se a környezetem nem ennek a példája.
Magyarazhatsz akármit, az az én izlesemen nem fog változtatni, nem vagy képes ezt felfogni? Izlesrol nem lehet vitatkozni vagy meggyőzni a másikat.
Bár gondolom azért propagálod ennyire az idősebbeket mert te is olyan incel vagy aki sikertelen a nőknél és azzal vigasztalja magát hogy majd idősebb korába már rá fognak fanyalodni mert nem lesz választásuk (pedig de).
Vegyél kicsit vissza az arcodból. Nagykeresztény emberként azt hangoztatod hogy úgyis el fogok válni holott nem is ismersz? Tipikus képmutató vallásos vagy, veregesd meg a vállad.
"Mit fogsz majd az onokáknak mesélni? Hogy milyen jó volt a gyakorin osztani az észt? Penig mesélhetnél nekik csiklandósabb történeteket is."
Szerinted a gyerekeknek "csiklandósabb történeteket" kell mesélni?
Ittál, öcsém?
Vagy tényleg ennyire pedofil vagy?
1536-os:"incel vagy aki sikertelen a nőknél"
Miközben egy egynyolcvanas, csudaszép, csinos, intelligens, képzett, tanult, okos, gyönyörű (ezek a ti jelzőitek!) nő 11 évig velem élt.
Megént zavart érzek a Zerőbe'...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!