Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
 1521/2244 anonim ***** válasza:

Igen. Eddig azt írtad, hogy a külsejével érvényesül, aztán azt, hogy egy telixart búvárruha. Így már érted te agyhalott?

febr. 4. 13:52
 1522/2244 A kérdező kommentje:

1520-as:"az ex haverja szerint telibeszart búvárruha lett"

Nem a férgy havergya, hanem az enyim.

"kicsinyes gyűlölködés mondatja ezt veled és a baráti társaságból egyaránt"

Miért "gyűlölné" mán a gigachad haverom a kicsikét? Le se tojja. Ha minden igaz, épp ezekben a pillanatokban defloreál egy párductestű, nigériai 18 évest. Majd gondolod, hogy a leharcolt, harmincas évei közepit tapodó kicsike érdekli? Meghagyja mangalicának.

De veled mi lesz? Itt lógsz a gyakorin, miközben ketyeg az időd? Mondtam: mán csak egy-két jó éved van. A biológiai óra hozzád sem lesz kegyes. Mit fogsz majd az onokáknak mesélni? Hogy milyen jó volt a gyakorin osztani az észt? Penig mesélhetnél nekik csiklandósabb történeteket is. Persze, így bajosan lesznek onokák. De te tudod, én szóltam...

febr. 4. 14:02
 1523/2244 A kérdező kommentje:
#1521 Látom, nehéz fölfognod, hogy még a kicsike fölött is eljár az idő s vasfogának nyomai rajt' maradnak...
febr. 4. 14:05
 1524/2244 anonim ***** válasza:

"Miért "gyűlölné" mán a gigachad haverom a kicsikét?"

Amiért te is?

Különben meg mondtam hogy ne aggódj miattam, megtalaltam már a friss és ropogós fiatal férjemet aki mindent tud amit az idősebbek de legalább nem ráncos még 😁

febr. 4. 16:43
 1525/2244 anonim ***** válasza:

Látom nehéz felfognod a magyart, ahogy minden mást is.

febr. 4. 17:45
 1526/2244 anonim ***** válasza:

És neki legalább még magától áll :D Amúgy gratulálok, sok boldogságot!

febr. 4. 17:48
 1527/2244 anonim ***** válasza:
#1526 na ná! :D köszönjük.
febr. 4. 18:33
 1528/2244 A kérdező kommentje:

"neki legalább még magától áll"

Kinek nem? A férjednek?

"Amúgy gratulálok"

A jövőbeli válásukhoz...?

febr. 5. 03:50
 1529/2244 A kérdező kommentje:
#1525 Tehát még mindég nem érted, hogy időközben bizony halványulhatik valaki külcsínye...
febr. 5. 03:52
 1530/2244 A kérdező kommentje:

#1524 És milyen jól is állanak azok a ráncok s az őszülő halántok/borosta a nők szerént: ffiassá, markánssá teszik az arcot. Látod, ez is előny a 40-es, 50-es ffiak javára: mert ffiaktól még nem hallottam olyas bókot, hogy hú, az a dögös őszülő negyvenes, de jók a táskák a szemei alatt.

De te eszerént a hamvas kisfiúkra buksz...?

febr. 5. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!