Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Igen. Eddig azt írtad, hogy a külsejével érvényesül, aztán azt, hogy egy telixart búvárruha. Így már érted te agyhalott?
1520-as:"az ex haverja szerint telibeszart búvárruha lett"
Nem a férgy havergya, hanem az enyim.
"kicsinyes gyűlölködés mondatja ezt veled és a baráti társaságból egyaránt"
Miért "gyűlölné" mán a gigachad haverom a kicsikét? Le se tojja. Ha minden igaz, épp ezekben a pillanatokban defloreál egy párductestű, nigériai 18 évest. Majd gondolod, hogy a leharcolt, harmincas évei közepit tapodó kicsike érdekli? Meghagyja mangalicának.
De veled mi lesz? Itt lógsz a gyakorin, miközben ketyeg az időd? Mondtam: mán csak egy-két jó éved van. A biológiai óra hozzád sem lesz kegyes. Mit fogsz majd az onokáknak mesélni? Hogy milyen jó volt a gyakorin osztani az észt? Penig mesélhetnél nekik csiklandósabb történeteket is. Persze, így bajosan lesznek onokák. De te tudod, én szóltam...
"Miért "gyűlölné" mán a gigachad haverom a kicsikét?"
Amiért te is?
Különben meg mondtam hogy ne aggódj miattam, megtalaltam már a friss és ropogós fiatal férjemet aki mindent tud amit az idősebbek de legalább nem ráncos még 😁
Látom nehéz felfognod a magyart, ahogy minden mást is.
És neki legalább még magától áll :D Amúgy gratulálok, sok boldogságot!
"neki legalább még magától áll"
Kinek nem? A férjednek?
"Amúgy gratulálok"
A jövőbeli válásukhoz...?
#1524 És milyen jól is állanak azok a ráncok s az őszülő halántok/borosta a nők szerént: ffiassá, markánssá teszik az arcot. Látod, ez is előny a 40-es, 50-es ffiak javára: mert ffiaktól még nem hallottam olyas bókot, hogy hú, az a dögös őszülő negyvenes, de jók a táskák a szemei alatt.
De te eszerént a hamvas kisfiúkra buksz...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!