Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
 1511/2244 anonim ***** válasza:

Nem tudom kinek kong üresebben a lelke, annak-é, aki kiír egy ilyen kérdést az ország nyilvánossága elé kívülálló, érdektelen félként egy általa valamiért gyűlölt személyről és vak gyűlölete 4 hónap alatt sem csökken semmennyit; vagy annak-é, aki ugyanezt volt férjként teszi, de letagadja, hogy valójában őt érte a gyűlölt személy részéről az elregélt sérelem; vagy annak-é aki minderre rávilágít és próbálja csitítani antihősünk féktelen és értelmetlen gyűlöletét?

Nem kell rá válaszolni, elméleti kérdés.

Tőlem azt csinálsz, amit akarsz, amíg fizikailag nem ártasz vele másoknak.

Lelkileg meg csak saját magadnak ártasz, de ugyanezt az energiát lelked leépítése helyett az építésére is használhatnád...

febr. 2. 15:10
 1512/2244 A kérdező kommentje:
#1510 Mangalica lelke setét? Hát a kicsikéé...?
febr. 2. 17:47
 1513/2244 A kérdező kommentje:

Egy kicsit azért sikerált túltoltolnod, gigatroll (elgurulhatott a gyogyi, szólj az ápolónak), mert szerénted a kicsike értelmes, intelligens, képzett, okos, csudaszép, tanult (ezeket tőled idéztem emlékezetből). És amúgy 180 centi magas. És ez nem szerénted, hanem így van.

Tehát egy 180 centi magas (na, jó: 179), értelmes, intelligens, képzett, okos, tanult, csudaszép nő mi a savanyú jócsudáért is élne egy aptyakorabeli, kinyúlt gardigánú, ffiatlan, levitézlett hittanár törpével 11 évig?

Zavart érzek a Zerőben...

febr. 3. 05:33
 1514/2244 anonim ***** válasza:

Nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed bármilyen előnyre teszel majd szert idősebb korodban.

Én nőként, most amikor állítólag a legszebb eveimben élek bottal se piszkalnek meg egy 60as papát, de még a 40est se.

És nem azért mert én vagyok kirívó eset, a környezetem nagy része így van ezzel, csak olyanokat láttam idősebb faszival osszejonni akik olyan rondák vagy kövérek voltak hogy a korosztalyukban senkinek sem kellettek, a papak viszont örültek hogy kapnak valamit..

Szóval nagyon el vagy tévedve.

Amúgy meg: egyszer azt mondod hogy a kicsike eddig a külsejével érvényesült. Aztán meg azt hogy teleszart búvárruha. Most akkor döntsd már el melyiket hazudod.

febr. 3. 10:59
 1515/2244 A kérdező kommentje:

1514-es: "a kicsike eddig(!) a külsejével érvényesült"

Eddig.

"Aztán(!) meg azt hogy teleszart búvárruha"

Aztán.

"Most akkor döntsd már el melyiket hazudod."

Miért kéne bármit is "hazudnom"? Eddig-aztán. Melyiket nem érted?

Ám tanácsolnék vmit neked, mint állintólag a legszebb éveidben (tehát 17-25 között) élő nőnek: használd ki lehetőségeidet, mert még van egy-két jó éved s úgy jársz, mint a kicsike: mán csak mangalicákra fogja futni adottságaidból. Mire a 30-hoz közelebb leszöl, mint a 20-hoz, a valamire való 40-es, 50-es pasik mán nem utánad fognak érdeklődni, hanem a 20-25-ös korosztályból fognak válogatni - s vice versa.

Persze, ha különlegesen szerencsés genetikai adottságokkal rendelkezel és/vagy lesz elég pénzed drága kozmetikai praktikákra, fodrászra, szépészeti műtétekre, ruhákra, ékszerekre, akkor 30-as/40-esként becsúszhat akár dögös milfekre nyálukat csurgató egy-két huszonéves fiúka.

De ha csak átlagosak az adottságaid s azt pénzzel sem tudod kompenzálni, akkor maradnak a szép emlékek - úgyhogy húzz bele, hajrá, gyűjtsd az élményeket, hogy pár év múlva legyen mire emlékezned...

febr. 4. 11:23
 1516/2244 anonim ***** válasza:
95%

Egyrészt kell a francnak a 40es 50es pasi, nem tudsz olvasni?

Másrészt te csak ne adj nekem tanácsokat. Olyan embertől fogadok el tanácsot akit tisztelek. Te pedig attól olyan messze vagy mint Makó Jeruzsálemtől. Egy gyűlölködő kis szarcsimbók vagy semmi több.

febr. 4. 11:39
 1517/2244 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az intelligenciától még messzebb van, amit folyamatosan bizonyít is, ahogy a szövegértés hiányát is.

febr. 4. 12:52
 1518/2244 A kérdező kommentje:
#1517 Én nem értem az "eddig" s az "aztán" jelentésit, úgy-e...?
febr. 4. 13:04
 1519/2244 A kérdező kommentje:

1516-os:"kell a francnak a 40es 50es pasi"

Majd kellenének. De akkor mán majd te nem kellesz nekik...

febr. 4. 13:06
 1520/2244 anonim ***** válasza:

Megnyugodhatsz, később se fog kelleni.

Amúgy meg úgy beszéltél a nőről hogy a testével érvényesül, ergo szép, csinos. Aztán meg mikor lecserelte a pasit hirtelen az ex haverja szerint telibeszart búvárruha lett. Szerintem nem az a következtetés hogy gyorsan meghízott hanem hogy a kicsinyes gyűlölködés mondatja ezt veled és a baráti társaságból egyaránt. Mert akit utálunk azt automatikusan csúnyábbnak is látjuk, vagy nem látjuk de akkor is azt mondjuk.

febr. 4. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!