Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Döntsd el te, bennünket kevésbé érdekel!
Ha veled élt, akkor örülj neki, hogy neked szentelte a fiatal éveit és légy hálás neki érte és tiszteld meg azzal, hogy nem pocskondiázod ország-világ előtt!
Felteszem ő sem pocskondiáz téged, ahogy a konzul úr sem. Még így sem, hogy lenne miért...
"Dehonnem. Majd meglátod."
Szeretnéd, mi? Pedig sajnos nem lesz ilyen.
"Döntsd el te"
Döntsétek el tik, hamán így belézavarodtatok fantáziálgatás'tokba.
"bennünket kevésbé érdekel"
Ahhoz képest egészt' intenzíve' szövögetitek a meseszálakat. Mi lenne, ha még érdeielne is?
"tiszteld"
A csalót, hazugot, mohót, kapzsit...?
Hagyjátok már ezt a futóbolondot! 😂
Van még neki vagy 10 év nyugdíjig. Ha megéri...
Csak ismételni tudnám magamat, az meg felesleges, mert minden lepereg rólad, mint Ávós bőrkabátról a vizelet...
Linkeld be a hölgynek a topicot, ha mered, majd ő elmondja a saját verzióját és még jobban beégeti az arcodat, mint ahogy beégetted már itt magadat, Sziporka tanár úr!
"Linkeld be a hölgynek a topicot"
Az egynyolcvanas, csudaszép, csinos, intelligens, képzett, tanult, okos, gyönyörű (ezek a ti jelzőitek!) hölgynek, ki 11 évig élt velem - szeréntetek...?
"Tehát úgy hiszöd, hogy az elkövetkezendő ötven évben kizárólag egymásra fogtok gerjedezni?"
Nem, nem hiszem úgy, de úgy hiszem mindketten vagyunk annyira intelligensek hogy megfelelően a helyén tudjuk kezelni ha megtetszik valaki más. Például elsetalunk a másik irányba, mert nem vagyunk állatok akik nem tudnak uralkodni az ösztöneinken.
Ezért is írtam már az elején hogy maga a megcsalás elítélendő.
De te most ezzel amit sorozatosan idehánysz nekem úgy tűnsz mintha nem itelned el, sőt támogatnád a megcsalást.
Most ha mással csinálják az rendben van csak a drága szent exferjjel ne? Vagy ha a férfi csinálja az oké de a nő ne? Vagy megint csak képmutató vagy és valójában eliteled a dolgot de mivel én nem értettem veled egyet ezért rohadjak meg engem csaljonak meg és hagyjonak el?
Melyik? Mert valami itt nem stimmel.
"elsetalunk a másik irányba"
Aha, ahogy' azt Móriczka elképzeli.
"támogatnád a megcsalást"
?
"képmutató vagy"
?
"maga a megcsalás elítélendő"
Akkor egyetért'sz velem.
"én nem értettem veled egyet"
Most akkor mégsem elítélendő a megcsalás? Most akkor egyetért'sz velem vagy sem?
Melyik? Mert valami itt nem stimmel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!