Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Sajnos nem csak abban van ott.
1150-es: "bántalmazó vagy"
?
Csak a kérdést ollastam, a 116 oldalnyi (te jó ég :D) válaszból egyet sem. Nos, én nem ítélem el, mert nem érdekel, nem ismerek senkit a történetből. Én szeretem látni, ha valaki jobb életet ér el, mint amilyen élete korábban volt, így alapvetően ez egy sikersztori a nő részéről. Ki ne szeretne anyagilag biztonságban sőt gondtalanul élni, álomutazásokra menni minden évben, kényelmes otthonban élni? Ő így tudott javítani az életén. Más ember mást javít az életén, pl. lefogy, vagy kigyógyul egy betegségből, vagy megtalálja élete szerelmét, kinek mi jó jut! Ezek mindig jó kis sikertörténetek arról, hogy valakinek egyre jobb lesz az élete. :)
Ott van persze a sztori árnyoldala, hogy valaki sérült ebben a történetben, ezúttal a férj. Ez persze már nem szép, gondolom máshogy kellett volna intézni. Méltósággal elválni, aztán utána pasizni.
#1157 összegzem neked az eddigi lényeget.
Mindenki leirta hogy a megcsalás nem szép dolog, de mindenki egyetértett abban is hogy ha idáig eljut egy kapcsolat akkor jobb ha az egyik jobbra, a másik balra.
Kérdezőnk nyomta a vallásos szöveget hogy a házasság szent és sérthetetlen, hogy nem válhatnak el ha már egyszer megigert ezt meg azt az oltarnal és biztos hogy a volt férj nem változott a házasság óta, ő tuti hogy semmiről nem tehet, az exnő meg kívül belül szar (csak nem tudom akkor minek siratja?) ahogy az új pasija is. Az nem derült ki ennyi idő után se hogy ki ő amiért ennyire fontos neki ez a sztori, de állítja hogy nem az exférj. Nagyjából ennyi. Azért jutott el eddig a kérdés mert bicskanyitogató a kérdező stílusa és mert ha normálisan érvelve leirsz neki valamit nem tudja megcafolni hanem visszakerdez valami full nem relevánst.
1158-as:"a volt férj nem változott a házasság óta"
Engedelmeddel egy aprócska kiegészítés: a kicsike sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!