Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
 1131/2244 A kérdező kommentje:
#1130 Hamár...
jan. 4. 16:08
 1132/2244 anonim ***** válasza:
91%

Te meg homár. Komolyan férfiasnak tartod, kérdező, hogy évekkel a válás után még mindig a volt nejedet meg az új párját gyalázod? Ne tedd tedd már nevetségessé magadat! 😂

De hogy azt sem veszed észre, hogy a gigachad "barátod" is téged aláz minden mondatával, az tényleg extra gáz... 😂

jan. 4. 17:48
 1133/2244 A kérdező kommentje:

"nejed"

Ja, te még mindig rögeszmédet pörgeted mániákusan...?

"gigachad "barátod" is téged aláz"

?

jan. 4. 18:04
 1134/2244 anonim ***** válasza:
91%
Nem érdemes rád több szót vesztegetni, teljesen fogyatékos vagy! Égesd akkor magad tovább nyugodtan, ha ettől érzed jól magad! Szerbusz öcsém!
jan. 4. 18:16
 1135/2244 anonim ***** válasza:
91%

"Hamár..."

Nincs olyan szó. A ha és a már az két külön szó.

Mintha két külön személyiséged lenne, az egyik tud helyesen írni, a másik meg ilyeneket ír folyton, mint a "hamár", meg a vagyok helyett a "vok".

jan. 4. 18:19
 1136/2244 A kérdező kommentje:

Megragadtad a lényeget.

Amúgy az (un)intelligenciádra bízom, hogy eldöntsd: szándokoltan-é vagy sem...?

jan. 4. 20:31
 1137/2244 anonim ***** válasza:
94%

#Grizesteszta

Én is szeretem a csokit, főleg az akciós óriásmilkákból szoktam kampányszerűen bevásárolni, mert azt ajándékozni is lehet. A megoldás csokievés ellen, hogy nem tartok itthon, helyette viszont tartok sok gyümölcsöt, ilyenkor banánt, narancsot, almát. Almát esti nasizáshoz felnégyelem, kimagvalom és kistányéron oda készítem a laptop mellé.

#kérdező

Miért csinálsz úgy, mintha nem te lennél az exférj? Minden exedről kiírtál egy kérdést? Vagy csak ez az egy volt és ezért csak ez az egy bxssza a csőrödet? Feltetted már magadnak a kérdést, hogy miért nem tudod elengedni?

jan. 5. 10:40
 1138/2244 Grizesteszta ***** válasza:
95%
#1137: Sajnos, a 'nincs itthon' nem működik, mert a gyerekek néha akarnak egy-egy falatot, miattuk van. De most úgy döntöttem, hogy van, de én nem látom- azt a szekrény ajtót nem nyitom ki. De köszi a tippeket, én is almázom Milka helyett.:)
jan. 5. 20:04
 1139/2244 A kérdező kommentje:
Heába eszöl almát csoki helyett, vmiért csak csokifüggő vagy. A tüneteket kezeled, nem a problema gyökerét...
jan. 5. 20:20
 1140/2244 anonim ***** válasza:
91%

Hiába játszod a degeneráltat, attól még degenerált vagy.

Hogyan bírt ki melletted 11 évet egy csodálatos nő?

Ha már annyi ideig elviselt, miért üldözted el?

Végül csak soknak bizonyult a 20 év korkülönbség?

Főleg, hogy megragadtál egy óvodás érzelmi szintjén.

jan. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!