Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Te meg homár. Komolyan férfiasnak tartod, kérdező, hogy évekkel a válás után még mindig a volt nejedet meg az új párját gyalázod? Ne tedd tedd már nevetségessé magadat! 😂
De hogy azt sem veszed észre, hogy a gigachad "barátod" is téged aláz minden mondatával, az tényleg extra gáz... 😂
"nejed"
Ja, te még mindig rögeszmédet pörgeted mániákusan...?
"gigachad "barátod" is téged aláz"
?
"Hamár..."
Nincs olyan szó. A ha és a már az két külön szó.
Mintha két külön személyiséged lenne, az egyik tud helyesen írni, a másik meg ilyeneket ír folyton, mint a "hamár", meg a vagyok helyett a "vok".
Megragadtad a lényeget.
Amúgy az (un)intelligenciádra bízom, hogy eldöntsd: szándokoltan-é vagy sem...?
#Grizesteszta
Én is szeretem a csokit, főleg az akciós óriásmilkákból szoktam kampányszerűen bevásárolni, mert azt ajándékozni is lehet. A megoldás csokievés ellen, hogy nem tartok itthon, helyette viszont tartok sok gyümölcsöt, ilyenkor banánt, narancsot, almát. Almát esti nasizáshoz felnégyelem, kimagvalom és kistányéron oda készítem a laptop mellé.
#kérdező
Miért csinálsz úgy, mintha nem te lennél az exférj? Minden exedről kiírtál egy kérdést? Vagy csak ez az egy volt és ezért csak ez az egy bxssza a csőrödet? Feltetted már magadnak a kérdést, hogy miért nem tudod elengedni?
Hiába játszod a degeneráltat, attól még degenerált vagy.
Hogyan bírt ki melletted 11 évet egy csodálatos nő?
Ha már annyi ideig elviselt, miért üldözted el?
Végül csak soknak bizonyult a 20 év korkülönbség?
Főleg, hogy megragadtál egy óvodás érzelmi szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!