Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
#1119: Nem vitatkozom most itt ezen veled, de lehet, hogy indítok majd a kérdést a témáról és kianalizálhatjuk,sok szám hozzászóláson keresztül, ha ez itt kimúlt, jó?
Egyébként nem a csoki mennyiségével van gond, hanem azzal, hogy a kicsi csoki is 'nagy nyomokat' hagy egy nőn egy bizonyos kor után.:) Bár engem vastagodó derékkal is szeretnek, de én nem szeretem magam. Szóval tényleg van itt 'szeretetethiány'. :):):)
#1122: Fiatalon sok-sok évig dolgoztam 'társadalmi munkában' egy alapítványnál, ami állami gondozásból kikerült fiatalokat támogatott. Pszichológiai tanácsadás, kapcsolatépítés, munka keresés, gyakorlati teendők, stb. Én a gazdálkodással, háztartás vezetéssel kapcsolatos problémákkal foglalkoztam, lévén marhára pénzügyes-infós, de igen sokat tanultam az ott dolgozó pszichológusoktól. Szóval én messze nem vagyok az emberi viselkedésben/reakciókban oly mértékben járatlan, mint egy átlagember, de messze nem vagyok olyan képzett, mint egy frissen végzett, gyakorlatlan pszichológus.:)
A szomszéd kislánynál a 2. rész a köv. héten lesz, most még téliszünetelnek, ha jól emlékszem. A 2. körben elemzi ezt a sok-sok reakciót a pszichológus... Az a röhej, hogy kb a 600. kommentnél mentették le a cuccot, de utána nem történt semmi releváns. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!