Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Pont ilyen vagy, kérdező, mint ez a Gábor. Függetlenül attól, hogy melyik oldalra szavazol, a gyűlölet ami benned van a topicod célszemélyei iránt ugyanilyen, mint ennek az együgyű betelefonálónak:
"Az exférj pedig olyan balfax, hogy még egy telexart búvárruha is elhagyta."
Tűpontos megállapítás. És lúzerünk azt sem látja, hogy ezekkel a beszólásokkal a saját gigachad haverja valójában őt gúnyolja és rajta röhög. Kíváncsi lennék, hogyan beszél lúzerünkről a háta mögött... 😂
Minden gigachadnek van ilyen lúzer haverja, akihez méri magát és akin röhöghet, ahogy minden plázamacskának van egy duci barátnője, aki mellett kitűnhet a külsejével.
"gigachad haverja valójában őt gúnyolja és rajta röhög"
Engem? Rajtam? Mert?
"Minden gigachadnek van ilyen lúzer haverja"
Eszerint neked van egy gigachad haverod...
Kérdező csak te nem látod, hogy mekkora lúzer vagy? Kapd már össze magad és változtass az életeden, mert van még pár éved, aztán vén trottyos leszel!
Hagyd abba ezt az idióta topicot és ne válaszolj többet, mert csak magadat alázod!
Köszi. Az analfabéta incel meg csak vergődik tovább :D
"én most próbálok leszokni a mértéktelen csoki evésről, jaaaaj, vért izzadok vele"
A csokifüggés (mindenféle függés) súlyos szeretethiányra utal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!