Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Harmadik fél voltál már? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik fél voltál már? Mi lett végül?

Figyelt kérdés

Nagyon össze melegedtem egy sráccal, akivel hihetetlenül jól megvagyunk, ennyire jól még talán soha nem voltam. Ő kezdeményezte, én nem akartam vele beszélni, de végül addig addig írt, hogy visszaírtam es alig egy hónap alatt fontosak lettünk egymásnak.

Csókon kívül még semmi nem volt és már egyszer megpróbáltam ennek véget vetni ,de nem ment. Hiányzott, én is neki és valahogy megint együtt kötöttünk ki.

Viszont ahogy mondogatja, hogy a barátnőjével se veled se nélküled kapcsolatban szenved, hogy irrtálja, hogy állandóan féltékeny és megőrjíti meg stb az sosem jön szóba, hogy akkor szakítson is vele.

Nektek jött ki valami jó ebből az egészből? En annyira azt érzem, hogy tudnánk egy húron pendülni ha nem lenne a barátnő... de félek, hogy esetleg csak kihasználna és tartana mellette..

Testiség egyébként nem lesz ha rajtam múlik, ilyen dolgokba nem adom magam, csak ha mellettem állapodik meg..

24 l 25 f

2023. szept. 14. 22:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20. Van is meg tobb a sracnak nem kell aggodni ...
2023. szept. 16. 10:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Voltam sajnos. Nekem azt mondta a pasi, hogy szakítottak a menyasszonyával, mi meg barátok voltunk, és párszor lefeküdtünk. Idő közben kibékültek, csak erről nekem az a gyökér egy szót se szólt.😔😡

Mikor kiderült,nagyon mérges voltam, és megmondtam neki, hogy egy aljas féreg , és soha többé ne keressen, végeztem vele. Néhányszor még hívott utána, smsben meg bocsánatot kért, de nem foglalkoztam vele. Ennyi volt.

2023. szept. 16. 14:34
 23/23 anonim ***** válasza:

Voltam 3. fél.

Hitegetett hogy szerelmes belém de közben csak a sebeit gyógyítgattam amit az akkori pasija okozott neki

Én meghaltam, ő élni kezdett

2023. szept. 17. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!