Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik fél voltál már? Mi lett végül?
Nagyon össze melegedtem egy sráccal, akivel hihetetlenül jól megvagyunk, ennyire jól még talán soha nem voltam. Ő kezdeményezte, én nem akartam vele beszélni, de végül addig addig írt, hogy visszaírtam es alig egy hónap alatt fontosak lettünk egymásnak.
Csókon kívül még semmi nem volt és már egyszer megpróbáltam ennek véget vetni ,de nem ment. Hiányzott, én is neki és valahogy megint együtt kötöttünk ki.
Viszont ahogy mondogatja, hogy a barátnőjével se veled se nélküled kapcsolatban szenved, hogy irrtálja, hogy állandóan féltékeny és megőrjíti meg stb az sosem jön szóba, hogy akkor szakítson is vele.
Nektek jött ki valami jó ebből az egészből? En annyira azt érzem, hogy tudnánk egy húron pendülni ha nem lenne a barátnő... de félek, hogy esetleg csak kihasználna és tartana mellette..
Testiség egyébként nem lesz ha rajtam múlik, ilyen dolgokba nem adom magam, csak ha mellettem állapodik meg..
24 l 25 f
Nekem volt még a barátikörömön belül egy ilyen kapcsolatom, teljesen önkívületi , tomboló tizenéves fejjel gabalyodtam bele , 8 személyes társasággal minden héten összeültünk, játszottunk , piálgattunk, kipróbáltunk ezt - azt és talán a nagy korlátok nélküli felfogásom belesodort hogy összemelegedjek olyan sráccal, akinek barátnője volt. Az ő barátnője is féltékenykedett volt, amit őszintén szólva 6 évvel a történtek után megértek, mert túl sok időt töltött(ünk) esztelen szórakozással.A vége az lett, hogy le is feküdtünk, borzasztóan szerelmesek lettünk egymásba, nem tudtunk ülni egymás mellett annyira vágytunk a másikra és közben titkoltuk a barátaink előtt , titkoltuk a barátnője előtt és a világ előtt is. Nem tudtunk mit kezdeni a helyzettel akkor. A szakítàs és a barátaink előtti felvállalása a vonzalmunknak nem volt obció mert túl nagy feladatnak tűnt. Közben az első együttlét után megbeszéltük never again. Barátok maradtunk. Titkolni kezdtük magunk előtt is hogy mennyire jól érezzük magunkat egymással, mindent a könyebb útért:) megismertem valakit,az első komoly kapcsolatombéli férfit az életemben. Az óta is arra a férfire emlékszem és irànta érzem , hogy szerettem valaha igazán de amíg együtt voltunk folyamatosan ez a barátom és a köztem levő kiforratlan vonzalom nem hagyott nyugodni . Nem bírt őszinte lenni a barátnőjével hogy megcsalta,hogy érzései vannak irántam én meg már túl kezdtem kötődni az első barátomhoz,szerettem nagyon, de annyira jól soha életemben nem éreztem előtte sem és az óta sem magam senkivel midnen téren mint ezzel a sráccal aki megcsalta vele a barátnőjèt. Így alakult ki aztán, hogy egy váratlan hétvégézés alkalmával amikor az akkori barátom dolgozott máshol kijött a házhoz, a barátainkkal voltam , a gyanú nem kelthetődött fel senkiben hogy valami nem Okés mert barátokkènt viselkedtünk továbbra is egymással. Aztán az unokatesómmal úgy döntöttünk hogy elkezdünk egy jó kis horrort(tudom , nagyon elmebeteg hétvégi program:Pde hát mi fiatalon ilyenek voltunk), volt bőven hely az ágyban , mivel többször is aludtunk egy csuporékben mind a 7-8-an természetes volt mindenkinek hogy mellém fekszik. Én elaludtam, ő nem, más is aludt és arra ébredtem meg hogy szájon csókolt.. nem tudtam vissza fogni magam, levegőre kimentem de úgy sem tudtam elhessegetni a gondolatot hogy …aztán megtörtén. megcsaltam én is már azt akit szerettem. 3 hónapra rá elmondtam . Addig sem akartam titkolózni senki előtt . Az bűntudatom miatt felemésztettem magam,nem mertem szülőkkel erről beszélni, barátokkal nem tudtam màr mert mindenki feloszlott ez után. Pszichiátriára kerültem, öngyilkossági gondolataim lettek annyira szét szedett a kettős érzés,hogy szeretem de az nem jó , van akihez kötődök de őt meg nem annyira szeretem mint az a barátot,a kapcsolatát szètbombáztam, megtudta a barátnője de megbicsájtott nekem és az addig barátaim hátat fordítottak nekem. Megbicsájtott nekem az én pàrom is aztán se veled sem nélküled kapcsolatunk lett . Elkezdett ő is megcsalni ,szakítottam vele mire ez a közös barátikörből származó szerelmemről is megtudtam hogy szakítottak, ő sem és én sem tudtam elfelejteni őt,míg a magánéletünk a káosz csúcsán volt. Eljött szakítás után megkeresett , azt mondta hogy monden nap gondolt rám ahogy én is egy évig párkapcsolatban más oldalán. Egy vagy két hónapig tartott:) akkora galibát okoztunk egymás életében hogy nem volt időnk magunkban rendet rakni a kapcsolatainkkal kapcsolatban és szakított velem . Az óta is fàj a törtènet de amit megtanultam , hogy nem érdemes ilyenbe belemenni , mert nem tudhatod hogy milyen szintű vonzalom alakul ki és hogy mennyire szépen tudja majd lezárni a kapcsolatát vagy egyáltalán hogy le fogja e tudni zárni és ha igen milyen szinten sérül majd attól .
Tudom , hogy írtad hogy testiségbe nem mennél bele de ha elég közel engeded magadhoz már kialakulhat a galiba nem kell ahhoz lefeküdnöm valakivel hogy szerelmes légy bele :))
Felőlem csináld, de ezekből ritkán szoktak jó sztorik kisülni.
Pótlék vagy a srácnak. Nincs töke szakítani és összejönni veled. Könnyű vagy, megkapja tőled, amit akar.
Én is voltam harmadik pár hónapig, most már 5 éve a párom :)
Én mindvégig éreztem, hogy engem fog választani, kétségem sem volt felőle (persze ettől még koppanhattam volna egy nagyot, de nem így lett)
De egyébként miért nem kérdezed meg tőle kerek-perec, hogy mit akar tőled?
Nekem ez lenne az első dolgom és utána eldönteném mit csinálok.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!