Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltál már "harmadik személy",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már "harmadik személy", szerető?

Figyelt kérdés
Voltatok már úgy, hogy valaki veletek csalta a párját? Számotokra ez milyen érzés volt? Nektek okozott ez lelkiismeret-furdalást? Meddig tartott a viszony? Mi lett a vége? Kiderült, vagy egyszerűen csak vége lett és titok maradt?

2015. júl. 5. 18:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
18%
Volt, es fantasztikus erzes volt, nem okozott lelifurdalast, es 8 evig tartott mindketten hazasok voltunk.Most is tart, es senki nem tud rola.
2015. júl. 5. 19:03
 2/21 anonim ***** válasza:
19%

Kb 17 évesen voltam szeretö. Pár honapig tartott, nem volt szex. Csak találkozgattunk és csokoloztunk. Kiderült de a csajjal maradt. Még kis fiatal voltam, nem annyira viselt meg :))

22l

2015. júl. 5. 19:21
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Volt,de én nem tudtam róla, hogy én vagyok a szerető :-/ rövid kapcsolat volt, a csillagokat is lehozta,aztán jött a hidegzuhany,mikor bevallotta, hogy van kapcsolata és összeköltöznek...
2015. júl. 5. 19:22
 4/21 anonim ***** válasza:
17%
Hát 17 évesen voltam, körülbelül egy évig tartott, de nem folyamatosan, aztán nekem is lett barátom és még ígyis maradt a viszonyunk, majd választanunk kellett. Én kidobtam a barátomat, ő pedig engem :)
2015. júl. 5. 19:31
 5/21 anonim ***** válasza:
62%
Ja és amúgy de néha rendkívül lelkiismeret furdalást okozott, de túlságosan szerettem őt, és önző voltam,hogy véget vessek neki.
2015. júl. 5. 19:31
 6/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz!

#3: sajnálom, hogy így tudtad meg. ez nagy szemétség volt a srác részéről. az lett volna a minimum, hogy az elején elmondja, hogy van valakije.

#4: az utolsó mondatod nagyon megfogott, főleg az, hogy "önző voltam, hogy véget vessek neki"...ez nagyon igaz tud lenni...

2015. júl. 5. 19:56
 7/21 anonim ***** válasza:
7%

Vagyok lassan két éve, túl a 40-en mindketten.

Nekem semmiféle lelkiismeret furdalást nem okoz, én azt gondolom, ha egy házasságban minden stimmel, a harmadiknak esélye sem lehet.

Neki ellenben van lelkiismeret furdalása, az asszony miatt is és miattam is...mikor kivel van.

2015. júl. 5. 20:06
 8/21 anonim ***** válasza:
7%

Nagyjából úgy vagyok, mint a 7-es válaszoló. Nekem nincs lelkisimeretfurdalásom, nem veszek el senkitől semmit, én csak azt adom, amit máshol nem kap meg. És ezt nem csak a szexre értem.

Neki annál nagyobb, ha velem van, akkor az asszony miatt, amikor nem tud velem lenni, akkor miattam.

Egyelőre jól konspirálunk, senki nem tud róla.

2015. júl. 5. 20:17
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én viszonylag sokszor jártam úgy, mint a 3-as válaszoló, hogy a férfiak ismerkedés során "elfelejtették" közölni, hogy feleségük / barátnőjük van. És hiába voltak ezek pár napos történetek, annyi idő alatt is meg lehet égetni a másikat:(
2015. júl. 5. 20:26
 10/21 Draher ***** válasza:
15%
Én jelenleg vagyok. Novemberig az én párom volt a srác,május végén összejött egy csajjal. Nincs lelkiismeret furdalásom,nekem nincs senkim,nem is akarok,ő hagy próbálkozzon,teljesen úgy sem tud elszakadni tőlem. A csajt sajnálom,hogy ebbe belecsöppent,de nem tettem értem semmi jót,ami miatt lelkiznem kéne. Ráadásul az a pár dolog,amit tudok róla,pont ellenszenvessé teszi :D
2015. júl. 5. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!