Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már "harmadik személy", szerető?
Kb 17 évesen voltam szeretö. Pár honapig tartott, nem volt szex. Csak találkozgattunk és csokoloztunk. Kiderült de a csajjal maradt. Még kis fiatal voltam, nem annyira viselt meg :))
22l
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz!
#3: sajnálom, hogy így tudtad meg. ez nagy szemétség volt a srác részéről. az lett volna a minimum, hogy az elején elmondja, hogy van valakije.
#4: az utolsó mondatod nagyon megfogott, főleg az, hogy "önző voltam, hogy véget vessek neki"...ez nagyon igaz tud lenni...
Vagyok lassan két éve, túl a 40-en mindketten.
Nekem semmiféle lelkiismeret furdalást nem okoz, én azt gondolom, ha egy házasságban minden stimmel, a harmadiknak esélye sem lehet.
Neki ellenben van lelkiismeret furdalása, az asszony miatt is és miattam is...mikor kivel van.
Nagyjából úgy vagyok, mint a 7-es válaszoló. Nekem nincs lelkisimeretfurdalásom, nem veszek el senkitől semmit, én csak azt adom, amit máshol nem kap meg. És ezt nem csak a szexre értem.
Neki annál nagyobb, ha velem van, akkor az asszony miatt, amikor nem tud velem lenni, akkor miattam.
Egyelőre jól konspirálunk, senki nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!