Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltál már "harmadik személy",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már "harmadik személy", szerető?

Figyelt kérdés
Voltatok már úgy, hogy valaki veletek csalta a párját? Számotokra ez milyen érzés volt? Nektek okozott ez lelkiismeret-furdalást? Meddig tartott a viszony? Mi lett a vége? Kiderült, vagy egyszerűen csak vége lett és titok maradt?

2015. júl. 5. 18:59
1 2 3
 11/21 Draher ***** válasza:
*tett értem semmi jót
2015. júl. 5. 20:48
 12/21 anonim ***** válasza:
Talán 17 lehettem amikor egy 38 as házas csajjal voltam pár hetet. De sehol semmi. Aztán kb 20 amikor egy pinabubus csávó feleségével kissé egymásba estünk,és mivel a srác havonta cserélte a szeretőit,nem zavart a sógorság.Egyik sem derült ki soha. Azóta egyébként igyekszem az ilyen eseteket elkerülni,és csak a 2 feleségemnek volt mellettem szeretőjük. Amíg meg nem tudtam. 46 / F
2015. júl. 5. 22:32
 13/21 anonim ***** válasza:

21-22 voltam, a srác 27 kb, 5-6 éve kapcsolatban. Távkapcsolatban voltak, engem meg az elején hülyített a srác, hogy de már nem is szereti, meg szakítani fognak úgyis. Aztán amikorra én hülye beleszerettem, akkor megmondta, hogy nem lesz ebből semmi, de jó volt vele a szex meg ragaszkodtam hozzá, mindig gyenge pillanataimban talált meg, aztán mindig újra meg újra belementem. Kb 10 hónapig tartott, hivatalosan nem derült ki, de el tudom képzelni, hogy a csaj tudta/sejtette. Ő diplomázott és elköltözött, akkor lett vége. Örülök, hogy szabadultam tőle.

Egyébként amikor a hivatalos barátnőjével volt, az csak ritkán zavart, de ha bárki mással flörtölt, az mindig nagyon nagyon nagyon zavart.

23L

2015. júl. 6. 01:22
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nem volt jo erzes, de miutan szerelmes voltam nem erdekelt, mert a rozsaszin kod mindent elboritott es mert azt hittem a masik is szerelmes. Lelkiismeretfurdalas olyan ertelemben volt, hohy attol feltem a masik fel nem fog tudni donteni es otthagyni a parjat, mert elotte soha nem beszeltek normalisan a problemaikrol. Ezert biztattam tegye meg es ha nem tudjak rendezni csak utana keressen. Sajnos nem rendezte es keresett. En otthagytam parom, mire o meg nem, mert hirtelen rendezni akarta a kapcsolatat.Tehat a vege oltari nagy szivas lett.

kiderult, mert egyreszt reszben bevalotta, masreszt en is szetkurtoltem, harmadreszt lebukott velem.

egy evig tartott es ok azota ujra boldog szerelemben elnek.

ha te szereto lettel akkor ha meg friss menekulj...a negyvenes pasik mar rugalmatlan mukik es a kenyelmes otthont nem adjak fol. Csak a statisztika szerint az esetek 5%-aban. Es a vegen esszel dontenek (a valas maceras, az asszonyt megsajnaljak stb. a gyerekeik elott nem vallaljak, hogy papika massal is szexelt, foleg mert ilyenkor mar szamukra is vilagos ah ez megse szerelem csak kejsovargas egy kis extraszeretgetesre az otthoni unalom es papucssag melle es hat ezt ego beimserni)

Amikor kezdtem nem hittem el az ilyen valaszokat:-(, nekik lett igazuk.

2015. júl. 6. 14:53
 15/21 anonim ***** válasza:

én 2-3 hétig voltam "szerető".

Nem tudtam róla, hogy a srác velem egy időben ismerkedik más csajokkal is. Szóval, nem tudom, hogy én voltam-e a szerető vagy a "megcsalt barátnő"

Mi nagyon lassan haladtunk, kézfogás és csókolózás volt még csak, addig ő szépen összejött egy másik lánnyal. Engem meg nem dobott ki, sétálgattunk kézen fogva.

Aztán szakítottam/unk.

2015. júl. 6. 15:27
 16/21 anonim ***** válasza:
27%

Én is, és a barátnőm is "harmadik". :-)

Jó érzés, főleg, hogy szenvedélyes a "kiscsaj", nem úgy, mint az asszony.

Nincs lelkifurdalásunk. Mert a párjaink sokat tettek azért, hogy ide jussunk.

Másfél véve tart.

Még nincs vége, de ha lebukunk, akkor csúnya lesz.

2015. júl. 8. 00:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam. Néhány hónapig, csak "arra" kellettem neki. Rossz érzés volt, de aztán lett barátom és így mindent elfelejthettem végre.
2015. júl. 9. 23:45
 18/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát! Mentek a zöld kezek. :)

Jöhetnek még tapasztalatok, vélemények. 😊

2015. júl. 10. 22:01
 19/21 anonim ***** válasza:
12%
Igen,én szerető vagyok kb1 éve, nehéz az érzéseim elfolytani, mivel megegyeztünk hogy csak szex semmi más! A baj az hogy 20 éve ismerem és nem tudunk egymástól elszakadni, valahogy mindig viszatalálunk egymáshoz! Lelkiismeret-furdalásom nincs mert rendben tarja a házasságom, nem tudok neki ellenálni... titok övezi a kapcsolatunk, és egyéb szabályainkat is betartjuk.
2016. febr. 28. 21:38
 20/21 anonim ***** válasza:
25%
Én is voltam már, és cseppet sem volt lelkiismeret furdalásom. Együtt voltunk, szakítottam vele, aztán összejöttem mással, ő is, aztán visszataláltunk egymáshoz, de az elején 1 hónapig velem csalta az akkori barátnőjét, de utána kibékültünk.
2016. febr. 28. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!