Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha voltal harmadik miért mentél bele? Alakultak e ki romantikus érzelmek aziránt aki veled csalta a párját, nem lettél féltékeny a párjára?
Én voltam. Férjes asszony, de 20-30 közötti volt, gyerek nélkül. A férj egy 10essel idősebb. Én a feleséggel egyidős.
Szerelmesek lettünk és csak utána jött a szex is. Végül elköltözött, elvált és most együtt vagyunk.
Elsőként, az elején én nem gondoltam komolyan. De nyomult finoman, beszélgetések, keresett, érintések. Aztán leesett a tantusz, hogy bejövök neki. Aztán nem volt egy csók sem, de az élet úgy hozta, hogy külön voltunk 3 hétig. Végig írtunk, telefonáltunk 1-2x és szerelembe estünk mire újra találkoztunk.
Akkor nem bántam, később viszont volt bennem bűntudat, mégha rossz is volt a házassága a férfival. Féltékenynek persze az voltam, amíg el nem költözött
A legjobb barátom volt a srác és éppen egy nagyon rossz időszakon mentem keresztül. Ő mindig meghallgatott, próbált segíteni, és órákon keresztül beszélgettünk. Legelső alkalommal még csak csók volt, akkor éppen ittunk és "olyan cigiztünk". Aztán egy pár alkalommal még mindig csak csók volt, majd valamikor lett több is. A barátnőjével elég szar a kapcsolatuk (legalábbis akkor az volt, most nem tudom), oda-vissza csalják egymást, neki se én voltam se az első, se az utolsó, de a lányt se kell félteni... Attól még nagyon bűntudatom volt/van és rosszul érzem magam a történtek miatt, ezért is nem volt eleinte szex, csak csók, mert nem akartam belemenni ebbe.
Nem voltam féltékeny soha, mindig is csak barátként tekintettem rá. Viszont barátként k.rvára hiányzik.
Mi munkatársak vagyunk. A feleségével több, mint egy éve nincs szex se csók semmi. Külön alszanak sőt a házban is elkerülik egymást. Sokszor küld képet, videót, hogy éppen mit csinál ő vagy a lányával együtt. Persze eleinte mikor "eltűnt" pár órára vagy ilyesmi akkor azt hittem biztos a feleségével van, de már bízom benne annyira, hogy tudjam ez nem így van.
Az elején semmi komolyat nem akartam tőle, csak lazán de egymásba szerettünk. Ha elválik (állítólag el akar) akkor tudok többet látni ebbe, addig nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!