Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki többször szétment-összejött valakivel? Nekem eddig 3 fordulóm volt a barátommal, az első romantikus volt, a második pokoli, a harmadikban főleg a szex dominált, most csúnyán összevesztünk, de még szeretem. Mindig ő akarta újrakezdeni.
Nem tudom eldönteni, hogy egyre jobb, vagy egyre rosszabb lesz-e. Egyre őszintébb a kapcsolat, kevesebb nyál, és minden felvonás totálisan más mint az előzőek. Nem tudom normálisak vagyunk-e. :D
Mostanában azt mondta, kevesebbet érez, de még szeret. Egy éve tart ez a folyamat, nem tudom összejövünk-e még. Biztos hogy a nyál meg a vattaccukor a fokmérő egy kapcsolatban?
Volt ilyen. A legundorítóbb, legegészségtelenebb kapcsolat volt attól függetlenül, hogy akkor jó érzés volt. Ahogy a tiétek is az. Egyszerű gyerekes játszadozás két érzelmi analfabéta között. A jövője az nulla az ilyennek de legalább raboljátok még egymás idejét és elveszitek magatoktól az esélyt egy értelmes kapcsolatra.
Ha csak kicsit is szeretnétek egymást soha nem szakítotok. Az első szakítás után hagyni kell a francba. Látszik, hogy abszolút nem tudtok egymással kommnunikálni vagy megoldani a problémákat. Az ég világon semmi értelme egy ilyen kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!