Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Harmadik fél voltál már? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik fél voltál már? Mi lett végül?

Figyelt kérdés

Nagyon össze melegedtem egy sráccal, akivel hihetetlenül jól megvagyunk, ennyire jól még talán soha nem voltam. Ő kezdeményezte, én nem akartam vele beszélni, de végül addig addig írt, hogy visszaírtam es alig egy hónap alatt fontosak lettünk egymásnak.

Csókon kívül még semmi nem volt és már egyszer megpróbáltam ennek véget vetni ,de nem ment. Hiányzott, én is neki és valahogy megint együtt kötöttünk ki.

Viszont ahogy mondogatja, hogy a barátnőjével se veled se nélküled kapcsolatban szenved, hogy irrtálja, hogy állandóan féltékeny és megőrjíti meg stb az sosem jön szóba, hogy akkor szakítson is vele.

Nektek jött ki valami jó ebből az egészből? En annyira azt érzem, hogy tudnánk egy húron pendülni ha nem lenne a barátnő... de félek, hogy esetleg csak kihasználna és tartana mellette..

Testiség egyébként nem lesz ha rajtam múlik, ilyen dolgokba nem adom magam, csak ha mellettem állapodik meg..

24 l 25 f

2023. szept. 14. 22:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%
8 :DD És tényleg :)) Ok nélkül féltékeny biztos.
2023. szept. 15. 10:46
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Koppanni fogsz es ezzel jarsz legjobban hidd el. Minek neked egy ilyen ember? Te is ugyanolyan bunos vagy mint o
2023. szept. 15. 11:45
 13/23 A kérdező kommentje:
Nekem azelőtt mondta ezt, hogy bármi is lett volna. Azt mondta takargatja a szemét, beáll lányok közé és ő közé, örjöng ha kiderül hogy lány közelében volt. Nem tudom hanyadik kalabdja ez, de mikor még ezt elmondta akkor a világon semmi nem volt köztünk es en nem is röhögök senkin. Ismerem a lanyt es tenyleg ilyen de azért nála is vannak gondok, mert az exe nyiltan megcsalta fűvel fával es ő még maga mellett tartotta 1 évig valami indoknál fogva.
2023. szept. 15. 14:23
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
De imádom hogy az ilyen ribik miatt van megítélve minden más nő, aki hűséges. :(
2023. szept. 15. 14:40
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem is tudtam hogy együtt vannak mert egyik sem vállalta fel soha a másikat, a pasi mondta el nekem már közben.

En csak várok, hogy most akkor hogy dönt, mert ha valakivel ilyen jól érzem magam akkor azt nem akarom elengedni. Ő meg nem éppen mondja hogy menjek és hagyjam ( amit nem tudnák, próbáltam) , hanem kéri, hogy maradjak. Én pedig maradok és meglátom, hogy marad a lánnyal, vagy engem választ, ha ilyen jól meg vagyunk.

2023. szept. 15. 15:42
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
"csak ha mellettem állapodik meg.." legfeljebb melletted is ezt csinálja.
2023. szept. 15. 16:22
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Kéri hogy maradj? Édes jó istenem 🤦
2023. szept. 15. 16:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
En a helyedben megmondanam neki kerek perec, hogy majd akkor keressen fel teged, ha szingli. Tartsd magad ertekesebbnek ennel a csiki csuki jateknal.
2023. szept. 15. 18:08
 19/23 anonim ***** válasza:
59%

Én a 2. randi után jöttem rá, hogy kapcsolatban van.

A 3. "randi" arról szólt, hogy vagy ő vagy én.

7 éve együtt azóta.

(Ha az elején tudom, hogy kapcsolatban volt, nem lett volna semmi köztünk)

2023. szept. 16. 01:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Tégy egy szívességet! Szabadítsd meg a barátnőjét ettől a félred.gós gerinctelen hülyegyerektől. Te már úgyis tudod, hogy ilyen jellemtelen, (aki csajozni kezd, miközben még mással van), gondolom be is vállalod, hogy majd melletted is ez lesz. 🤷‍♀️
2023. szept. 16. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!