Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után megváltozott?
Sziasztok, elsősorban férfiaktól kérdezem: ha a feleségetek szülés után eléggé kitágult odalent, akkor megértőek vagytok, vagy undorodtok inkább? Férjem sajnos nem elégedett velem, sokszor megjegyzi, hog, hogy nagyon kitágulok, ezért félbe marad a szex, megsértődik konkrétan. Mondtam neki, hogy nem tehetek róla, nagy is volt a baba, gyorsan is jött, persze, hogy kitágultam. Már egy éve szültem, azóta természetesen voltam tornán, orvosnál is - aki megállapította a méhsüllyedésem. Férjem azóta úgy bánik velem, mint egy leprással. Undorodik tőlem, már szex sincs.
Létezik egy lehetőség, lézeres szűkítés, de ez anyagilag igen magas összegű, egy alkalom 150 ezer Ft, és legalább háromszor kéne menni, és sajnos ez sem garancia a megfelelő eredményre, mert nagyban függ az egyéni kötőszöveti alaptól. Ráadásul, csak annak végzik el a beavatkozást, aki már nem fog többet szülni.
Úgy érzem ez a probléma mindent tönkre tett, sejtésem van, hogy férjem félrejár. Ő nagy étvágyú a szexet illetően, ezért gondolom, hogy mással elégül ki.
Beszélgetés nem segít sajnos.
Én azért annyit szólnék hozzá az egész beszélgetéshez (a kérdezőhöz hasonló problémával küzdő nőként), hogy azért ezt nem úgy kell ám elképzelni, hogy kicsit tágabb lett valaki. Ilyenkor a méh konkrétan kitüremkedik a hüvelybe ill. akár még egészen ki is jöhet.
Az persze egy teljesen más kérdés, hogy undorodni ilyesmitől nyilván nagyon gáz és elfogadhatatlan. Együtt, közösen kellene megoldást keresnie a kérdezőnek és a férjének. Ez egy súlyos eü-i probléma, itt nem arról van szó, hogy eddig mondjuk a hüvely átmérője 3 cm volt és most 4,5, hanem arról, hogy konkrétan (ahogy fent írtam) súlyosan átrendeződtek a dolgok ott lent.
A kérdező még mindig nem mondta meg, hogy próbálta-e a speciális pesszáriumokat, hogy utánanézett-e, hogy a szomszédos országokban csinálnak-e hagyományos műtétet, szóval ezt a vonalat elengedtem, hogy neki segíteni próbáljak.
De megérteni megértem, hiszen én is kicsit hasonló cipőben járok. És bár nekem távolról sem ilyen súlyos a helyzet, azt is leírtam, hogy a volt partnereim engem elfogadtak így, nem volt gond. (Tehát én nem a gyerekeim apukáival voltam együtt szülések után, hanem új partnereim voltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!