Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogy fogadtátok és hogy fogadtátok el, hogy a párotok teste megváltozott szülés után?
Nem változott meg. Persze szülés után kövérebb volt, de leadta a fölösleget, meg a genetikája is jó, nem lóg semmi és csíkok sincsenek.
Mondjuk így is megcsalom néha ha alkalom adódik,hiába irigylik a nők őt emiatt, engem meg a férfiak miatta.
Egy férfit ez önmagában nem visel meg. Egy agyilag fiúcskát már igen.
Egy férfi elfogadja hogy szerencsétlen esetben a nő teste látja kárát annak, hogy közös gyereket vállaltak. Viszont pont ezért talán még nagyobb nő a szemében.
Ha a tényeknél maradunk: A feleségem hasa is csíkos lett, a melle is kissé megereszkedett, puhább is lett. A császár hege alig látszik, de felette lazább lett a bőr. Viszont ez mind mind azért van mert világra hozta a fiúnkat ami a legjobb dolog ami a közös életünkben történt. Őt nagyon zavarja a változás, és felesleg is jött rá jócskán (bár nem a terhesség, hanem a szoptatás alatt). Az én szememben semmivel sem rosszabb nő mint korábban, viszont még annál is többet jelent mint korábban. Szeretem a hurkáit, csíkjait mert ez a járulékos vesztesége annak hogy család lettünk. Igy van jól. Ha valaha szét megyünk az biztos nem ezért lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!