Mik lehetnek a közelgő szülés jelei? (Leszáll a has, megváltozik az arc ilyenekre gondolok) Utólag kinek milyen előjel volt? Csak kiváncsiságból. Köszönöm! 36hkm
Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 09:25
1/6 anonim válasza:
Nekem semmi ilyesmi nem volt. Egyszer csak jöttek a fájások és ennyi.
2/6 anonim válasza:
Fájt a medencecsontom!Alig bírtam menni!
3/6 anonim válasza:
Semmilyen, az arcom nem változott, a hasam meg már a 7. hónapban olyan lent volt, hogy lépten nyomon azzal jött mindenki, hogy jajj mindjárt szülsz...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem szétmegy a medencém és a szeméremcsontom szintén alig birok járni...
2018. márc. 28. 10:36
5/6 anonim válasza:
30 héttöl fájt a szeméremcsontom .szülés reggelén görcsöltem és rozsaszin folyásom volt.
6/6 anonim válasza:
Nekem kb 1 héttel a szülés előtt kiszélesedett az orrom és 3 napig nem volt étvágyam. Sok barátnőmnek ment a hasa előtte 1-2 nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!