Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hogy előbb jön a világra...

Lehet hogy előbb jön a világra a kiírtnál?

Figyelt kérdés
A 36.hét elején járok, és pár napja eléggé fáj, szúrkál a hasam aljam. Csak fekve kényelmes, mert állva és ülve is kellemetlen. Éjjel arra ébredtem a bal lábam rettenetesen fáj, és ahogy fordulok egyik oldalról a másikra a hasam is fáj. Ha megyek azt érzem alig bírom el a pocakom. Jósló fájásaim is elég erősek szoktak lenni, főleg éjjel. Van hogy olyan szúró érzést érzek, hogy azt a végbelemben érzem. Ja és a székletem is hígabb lett. Lehet előbb fogok szülni, vagy ez már csak így lesz négy hétig? Milyen tapasztalataitok vannak?

2018. jan. 3. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasonló tünetekkel (szintén 35-36. héten durvult be), a 38. hétig húztam.
2018. jan. 3. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent. Siman vegig lehet igy vinni.
2018. jan. 3. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló volt. A kiírás napján meg kellett indítani a szülést egyéb problémák miatt.
2018. jan. 4. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Most éppen mi újság van? :)
2018. jan. 7. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg enyhültek a panaszok, viszont tegnapelőtt éjjel, hasmenésre ébredtem, és hánytam. Teljesen kiürült belőlem minden. Mostanra jól vagyok, valami kaja lehetett az oka, ami nem tetszett annyira mint hittem. Egyébként köszönöm a válaszokat, és az érdeklődést. :)
2018. jan. 8. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!