Aki kisebbik gyermekét császárral hozta világra és a nagytesó 2-3 év körüli, a műtét után mennyi idővel tudta segítség nélkül ellátni az elsőszülöttet?
Én annyit kértem a "nagytól", hogy a varratszedésig bírja ki, hogy nem cipelhetem, úgyhogy 9 nap múlva kapott szabad jelzést. Hajolni, wc-re felsegíteni, kádból kisegíteni stb. a 3. naptól ment.
Egyébként a kórházban is minden cucc az ágy alatti táskában van, úgyhogy a pici ellátásához is bőven kell "kúszni-mászni":) Nem lesz semmi gond, gyorsan regenerálódsz te is!
27 hos volt az elso,mikor a masodik szuletett.
Azt a csaszart viseltem a legjobban,siman felmasutam 3 naposan a 3.ra lepcson.
Par napig parom emelgette a nagyot,de kb 1 hettel a mutet utan mar dolgozott.
Volt kis samlija,amit a mosdohoz vettunk,azzal szalt be/ki a kadba/bol.en csak fogtam a kezet.
De pusztan ovatossagbol,nem fajt mar hasam addigra.
Lehajolni,guggolni nem volt nehez mar a mutet masnapjan sem.
Viszont 8napos volt a pici,mikor leugrottam veluk boltba.es sikerult jol bevasarolni.ott volt a pici a mozessel,plusz 3 szatyor,a nagy kismotra,es a nagy.😂😂😂😂
Igaz,hogy este apa jol lecseszett,de bajom nem lett.
En azert igyekeztem varni az emelgetessel, de mar elotte swm vvolt szabad,mivel a regebbi hegem elvekonyodott...
Kb 3 hettel a szules utan a nagy csunyan elesett,igy akkor volt szukseg emelesre tobb gyogypuszira...
Mivel én már nagy hassal nem emelgettem, így nem volt gond neki, nekem az orvosom! tanácsolta, h várjuk meg a 6 hetet, ez a belső varratok miatt is fontos, nehogy baj legyen.
Attól, h valakinek nem lett baja, még nem tanácsos az első néhány hétben 10-15 kg-ot emelgetni, ezt minden lelkiismeretes doki a szádba rágja. Szóval a 2. jó nagy butaságot csinált és egyáltalán nem követendő.
Az emelgetésen kívül egyedül voltam a 2 gyerekkel én is, onnantól, h hazajöttünk a kórházból, mindent én csináltam, még főztem is, ezzel nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!