Fiatal lányok! Ti el fogjátok mondani a gyereketeknek, hogy diszkóbaleset miatt jöttek a világra, pár pohár whiskynek köszönhetik az életük, és az aktusra is alig emlékeztek? 19/l
Nővérem becsúszott és mindenki tudja hogy nem tervezett gyerek volt. Szerintem jobb ezt tudni, mert így mindketten tisztában voltunk a védekezés fontosságával.
Viszont nem diszkóbaleset volt, hanem egy komoly kapcsolatba született. Már 30 éve együtt vannak a szüleink.
A barátnőm még azt is tudja, hogy melyik diszkóban fogant... A szülei össze is házasodtak, majd 8 év után váltak el. Az anyja kerek perec elmondta neki, ahogy azt is, hogy azért lett, mert ő a nővére előtt akart szülni (nem sikerült neki amúgy, a nővére "győzött" 1 hónappal)
Én nem bánnám, ha elmondaná anyám, hogy véletlen lettem.
19 éves volt mikor szült, így bennem is felmerült a dolog, de teljesen magától mondta el, hogy tervezett baba voltam.
Most te itt a baleset következménye vagy, vagy a megesett leány? Nem, én nem mondtam volna ilyet a gyerekemnek, ha véletlenül megtartom. Mert én egy véletlen diszkókufircból fogant gyereket 19 évesen nem tartottam volna meg.
Én is véletlen gyerek vagyok, a szüleim korában igencsak gyakori volt, hogy a lányok terhesen mentek férjhez. Sőt, a férjem is véletlen gyerek. De nem tudok részleteket a keletkezésem körülményeiről, és ez így jó.
Felnőtten talán igen. Embere válogatja, hogy tudni szeretné-e vagy sem.
Nem baj az, ha valaki véletlenből lett. Balesetet nem mondanék, ha minden rendben lesz vele, akkor nincs baleset.
Én magam inkább megtudnám, mintsem hogy titkolják előttem, akármilyen okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!