Ha szerencséd van, visszaáll, ha nem, nem. Ha beavatkozásra van szükség (vákuum, fogó), jobban sérül minden.
2019. máj. 25. 16:14
2/10 anonim válasza:
Lutri... Lehet, hogy minden visszaáll a helyére, lehet, hogy maradandó sérüléseket szenvedsz majd. A hüvely kitágulásán elvileg lehet segíteni intimtornával is.
2019. máj. 25. 16:24
3/10 anonim válasza:
2 gyereket szultem huvelyi uton. En annyi valtozast vettem eszre, hogy a szexualis eletem sokkal jobb lett, ar az elso szules utan.
Negativum annyi lett nekem, hogy az elso szulesnel nagyon hulyen vagtak es varrtak ossze a gatsebet, gyakornok csinalta es hat elbenazta elegge... :/ Azota azon az oldalon maskepp nez ki kicsit, meg erzekenyebb. A masodik szules utan ugyesen varrtak, az nem is latszik. Annyit hozzatennek, hogy muszaj volt a gatmetszes, nem tudtak elkerulni, pedig az utolso pillanatig huztak.
2019. máj. 25. 16:29
4/10 anonim válasza:
Mit jelent a termeszetes szules? Magyarorszagon a korhazban szulesek tobb, mint 96%-anal beavatkoznak, sok helyen elso szuloknel mindenkinel metszenek ok nelkul is gatat, ami nem mindenkit visel meg, de engem pl. nagyon megviselt, mist 3 evvel kesobb is ott van egy pukli, sosemgyogyult be normalisan, es marhara fajt is 4 hetig.
2019. máj. 25. 17:33
5/10 anonim válasza:
Hüvelyi úton szültem, mivel gyorsan jött a kisfiam mehszajat, hüvelyt és a gátat is varrni kellett!
Nagyon gyorsan regenerálódtam könnyedén rá tudtam ülni mikor már a kórházból hazajottunk, bár nem mondom hogy nem fájt.
Az első pár alkalom mikor együtt voltunk a férjemmel fájt, mintha a szüzességem vesziteném el újra. Pedig kivartuk a 6 hetet. A 6 hetes kontrollon a doki mondta hogy szépen visszaszűkült a hüvely, mondta hogy szokott ajánlani intimtornát akinek szükséges, de nekem nem kell. A férjem azt mondta mas lett pár hónapig.. Nem jobb vagy rosszabb csak más. De x idő múlva azt mondta már hogy ugyanolyan mint előtte volt.
Most ismet babát várok és őszintén remélem hogy ismét sikerül hüvelyi úton szülni.
2019. máj. 25. 22:19
6/10 anonim válasza:
Hüvelyi úton szültem és úgy tűnik jó a genetikán, mert 4 óra alatt teljesen kitágult am és gátvédelemmel szültem. Azóta minden a régi.
2019. máj. 26. 09:27
7/10 anonim válasza:
Nekem volt gátmetszésem, én kértem, nehogy szana szét repedjek, de sztem amúgy is vágtak volna. A szex nekem is jobb lett, vissza is szűkült rendesen. Ami változott h nehezebben bírom visszatartani a vizeletet. Nem folyik be magától ne úgy értsd, mondjuk úgy h nem szabad a végletekig várni vele mint anno 😃
2019. máj. 26. 11:40
8/10 anonim válasza:
Elmondana valaki hogy miert kell az OSSZES valszt lepontozni?? Mindenki sajat tapasztalatot irt le, ezen mi nem hasznos? Bar lehet, hogy csak az lenne a jo valasz ha azt irnank hogy a huvelyi szules tonkretette az eletunket es azota minden rosszabb es csak a csaszaros szules a jo... Tenyleg nem ertem ezt a lepontozas maniat.
2019. máj. 26. 15:44
9/10 anonim válasza:
Nekem jobb lett, mert amúgy nagyon szűk voltam.
2019. máj. 28. 21:01
10/10 anonim válasza:
Kétszer szültem természetesen (nem volt semmi beavatkozás), ugyanolyan szűk voltam mindkettő után. Számomra is hihetetlen volt, de teljesen visszaállt a régire, pedig aggódtam, hogy mi van, ha nem lesz ugyanolyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!