Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szülés után megváltozott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés után megváltozott?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elsősorban férfiaktól kérdezem: ha a feleségetek szülés után eléggé kitágult odalent, akkor megértőek vagytok, vagy undorodtok inkább? Férjem sajnos nem elégedett velem, sokszor megjegyzi, hog, hogy nagyon kitágulok, ezért félbe marad a szex, megsértődik konkrétan. Mondtam neki, hogy nem tehetek róla, nagy is volt a baba, gyorsan is jött, persze, hogy kitágultam. Már egy éve szültem, azóta természetesen voltam tornán, orvosnál is - aki megállapította a méhsüllyedésem. Férjem azóta úgy bánik velem, mint egy leprással. Undorodik tőlem, már szex sincs.

Létezik egy lehetőség, lézeres szűkítés, de ez anyagilag igen magas összegű, egy alkalom 150 ezer Ft, és legalább háromszor kéne menni, és sajnos ez sem garancia a megfelelő eredményre, mert nagyban függ az egyéni kötőszöveti alaptól. Ráadásul, csak annak végzik el a beavatkozást, aki már nem fog többet szülni.

Úgy érzem ez a probléma mindent tönkre tett, sejtésem van, hogy férjem félrejár. Ő nagy étvágyú a szexet illetően, ezért gondolom, hogy mással elégül ki.

Beszélgetés nem segít sajnos.

2023. júl. 15. 20:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Csodálatos ember a férjed.
2023. júl. 15. 20:14
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

1. te ennek a palinak szültél egy gyereket? Ezek alapján eddig sem volt egy tünemény.

2. "csak annak végzik el a beavatkozást, aki már nem fog többet szülni."

Remélem arra célzol, hogy az úriembernek szülsz még 2-3 babót.

2023. júl. 15. 20:19
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmi más megoldás nincs erre, mint a lézeres szűkítés? Hagyományos műtét?

Am. a férjed tényleg "csodálatos". :(

2023. júl. 15. 20:20
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem változott meg, végig ilyen senkiházi szexőrült volt, aki nem szeretett és tisztelt téged!

Miért nem az a kérdés, hogy elvalj-e? ^^

2023. júl. 15. 20:20
 5/24 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos már napi szinten stresszelek ezen a témán, már jól körüljártam a lehetőségeket.

Nem feltétlenül a férjemnek szülnék, de ha elválunk, akkor életem végéig maradjak szingli és Soha ne szexeljek? Azért csak akad majd valaki, aki szeretne, de ha neki sem leszek majd elég szűk? Harminc év alatt vagyok, akár még szülhetek is...

2023. júl. 15. 20:23
 6/24 anonim ***** válasza:
69%

Én ezt tényleg nem értem. A méhszalagokat nem tudják megoperálni? Nekem "csak" hátsó hüvelyfali süllyedésem van, azt majd meg lehet operálni.

Igazából olyan partnerekkel, akik kedveltek, vonzódtak hozzám, nem volt probléma.

2023. júl. 15. 20:26
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Válj el és aztán gondolkodj más pasikon! Aki szeret annak úgyis megfelelsz! Intim torna még nem árt most sem és lehet egyszer lesz pénzed lézeres szűkítésre.

Egyébként nem hiszem el, hogy olyannyira tág lennél, tágabb vagy, de nem annyira, hogy semmit se érezzen intimtorna után sem, ő azért mondja, mert nem akar veled szexelni egyáltalán már, már ki tudja mióta vannak ágyasai és most rád fogja!

Szépen búcsúzz el tőle, elsősorban a gyereked nézd, hogy ne legyen a közelében nap mint nap az a semmirekellő féreg, a gyerekeddel foglalkozz és csak aztán más pasasokkal!

2023. júl. 15. 20:30
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Intimtornàzz kitartòan, csodàkra képes.

Ezt a bunkò embert meg hagyd ott.

2023. júl. 15. 21:16
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, csak angolul találtam egyelőre vmit, de a Mayo Clinic oldalai nagyon jók. Fordítógéppel le tudod fordítani (pl. DeepL).

[link]

[link]

A második linken mutatnak pl. speciális pesszáriumokat ill. írják, hogy van rá műtét.

2023. júl. 15. 21:26
 10/24 A kérdező kommentje:

Írtam , hogy van műtét! De bizonyos feltételekkel!

Tornázok már egy éve, de lehet tényleg csak azért aláz, mert nem akar velem szexelni, talán mással akar m

2023. júl. 15. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!