Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők: a párotok hogy viszonyul a szülés után megváltozott és megcsúnyult testetekhez?
Nekem NEM csunyult meg a testem, egy évvel a szülés után senki nem is gondolt arra, hogy van már gyerekem, söt még a harmadik után sem.
A férjem meg kifejezetten örül neki, hogy nem híztam el és nem lettem löttyedt, striás nem lóg a mellem
#1 Nem, mert én is itt vagyok.
Én nem híztam el, de a mellem megereszkedett sajnos. Ráadásul nagyon sokáig nem volt szex.
Hàt nem ìgy, hogy megcsùnyult :D
De làtom, te màr eldöntötted.
Semmi vàltozàs nincs ezzel kapcsolatban.
Rólam sem mondanák meg, hogy szültem, szinte ugyanúgy nézek ki mint a szülés elött, annyi hogy szélesebb lett a csípőm, de az még jó is :)
A mellem nem lóg, pedig 1 évig szoptattam. Striám csak oldalt lett 1-2 csík, nem feltűnű, nem lóg a hasam sem. A férjem ugyanúgy szeret :)
De hozzátenném, az, ha valakinek lógni fog a melle, striás lesz, kötényhas, ráncos has, meg ilyenek, ez sajnos genetika, ezek ellen nem tud mit tenni az ember, még ha diétázik, egészségesen étkezik terhesség alatt, után, akkor sem.
Szerintem azokkal van a probléma, akik elhíznak, elhanyagolják magukat, zabálnak ezerrel, utána meg sírnak, hogy nem olyanok mint régen és ezt egy tálca süti felett persze... Az ilyeneket nem tudon sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!