Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők: a párotok hogy viszonyul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők: a párotok hogy viszonyul a szülés után megváltozott és megcsúnyult testetekhez?

Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 17:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%

Nekem NEM csunyult meg a testem, egy évvel a szülés után senki nem is gondolt arra, hogy van már gyerekem, söt még a harmadik után sem.

A férjem meg kifejezetten örül neki, hogy nem híztam el és nem lettem löttyedt, striás nem lóg a mellem

2021. febr. 28. 17:40
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

#1 Nem, mert én is itt vagyok.

Én nem híztam el, de a mellem megereszkedett sajnos. Ráadásul nagyon sokáig nem volt szex.

2021. febr. 28. 17:42
 3/17 anonim ***** válasza:
88%

Hàt nem ìgy, hogy megcsùnyult :D

De làtom, te màr eldöntötted.

Semmi vàltozàs nincs ezzel kapcsolatban.

2021. febr. 28. 17:43
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Nincsenek striáim és nem lóg a mellem, pedig 2 gyerekem (9 éves, 6 hónapos) van (mondjuk egyik sem szopott, lehet azért nem lóg), viszont sosem voltam vékony, most sem vagyok. A férjemet láthatóan nem zavarja, akár elhiszi a kedves első válaszoló, akár nem.
2021. febr. 28. 17:43
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Az én férjem csak az anyukát látja bennem, semmi többet. Nem tud nőként tekinteni rám.
2021. febr. 28. 17:46
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem azokhoz szól a kérdés, akik régebben szépek voltak, most szülés után megcyúnyultak.
2021. febr. 28. 17:47
 7/17 anonim válasza:
68%

Rólam sem mondanák meg, hogy szültem, szinte ugyanúgy nézek ki mint a szülés elött, annyi hogy szélesebb lett a csípőm, de az még jó is :)

A mellem nem lóg, pedig 1 évig szoptattam. Striám csak oldalt lett 1-2 csík, nem feltűnű, nem lóg a hasam sem. A férjem ugyanúgy szeret :)

De hozzátenném, az, ha valakinek lógni fog a melle, striás lesz, kötényhas, ráncos has, meg ilyenek, ez sajnos genetika, ezek ellen nem tud mit tenni az ember, még ha diétázik, egészségesen étkezik terhesség alatt, után, akkor sem.

Szerintem azokkal van a probléma, akik elhíznak, elhanyagolják magukat, zabálnak ezerrel, utána meg sírnak, hogy nem olyanok mint régen és ezt egy tálca süti felett persze... Az ilyeneket nem tudon sajnálni.

2021. febr. 28. 17:48
 8/17 anonim válasza:
97%
Én nem csúnyultam meg🤷🏼‍♀️ A mellem nagy, eddig szinte nem is volt. Máshová nem híztam. Sportoltam egészséges mértékben előtte és utána is.
2021. febr. 28. 17:48
 9/17 anonim ***** válasza:
94%
Megcsúnyult :D
2021. febr. 28. 17:54
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Van rajtam 8 kiló plusz, de a mellem nem lóg, pedig majdnem 2 éve szoptatom a 2. gyerekünket, egy striám nem lett, viszont szétnyílt a hasizmom, emiatt pocakom van... engem zavar csak, a férjemet nem. Őt csak az zavarja, hogy folyton fáradtak vagyunk (ő is) és lehetne szerinte több keksz.
2021. febr. 28. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!